Biografia KOSTAS MARTAKIS, cantaretul grec care nu are FACEBOOK

Konstantinos Martakis, pe scurt KOSTA MARTAKIS este un cantaret si model ce vine din Grecia si a reusit sa cucereasca publicul roman si mai ales femeile sensibile la fizicul grecului care este unul din cei mai sexi barbati comform unui top american.

De aceea nici macar J LO nu a ramas insesnsibila la farmecul cantaretului si i-a propus acestuia sa cante in deschiderea concertului ei la ATENA in 2008. Un succes mare pentru KOSTA.

Atena este orasul unde vedea lumina zilei la 25 mai 1984. Are o sora, parintii s-au despartit iar el a ales sa locuiasca cu mama sa. Atragator, KOSTA nu mizeaza numai pe farmec ci mai degraba pare hotarat sa isi croiasca o cariera de succes cu ajutorul vocii sale. Si acest lucru se intampla.  Isi face debutul si apare in show-ul DREAM SHOW in 2006.

Un concurs de muzica internationala desfasurat in LETONIA ii aduce succes si va participa la concursul EUROVISION in 2008 dupa ce isi lansase primul album ANATROPI care a castigat PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN DEBUT. Fire sportiva, KOSTAS, a jucat baschet si e pasionat de sport.  A facut armata  in MARINA si succesul nu l-a schimbat.

Colaboreaza cu  SHAYA,pentru coloana sonora a filmului muzical HIGH SCHOOL 3. A lansat pina acum 3 albume. In 2009 albumul PIO KONATA si in 2011 ENTASI. In Romania a fost pina acum de trei ori.
A fost invitat sa cante in cluburile din Bucuresti si mai ales la CONSTANTA unde primarul i-a facut o primire deosebita. Primarul Constantei este indragostit de muzica si dansul grecilor. De aceea KOSTA va reveni pe meleagurile noastre.

La cat de chipes este grecul iti vine greu sa crezi ca ar avea probleme in dragoste dar uite ca nu este asa. KOSTA declara intr-un interviu ca a fost inselat de prietena lui in perioada cat a participat la  "DANCING WITH THE STARS". KOSTA a vazut ce fete frumoase sunt in ROMANIA si probabil ca multe vedete din showbizz-ul romanesc si-au dorit sa il cucereasca. Cam greu de vreme ce femeia visurilor sale  trebuie sa arate si sa aiba calitatile actritei MONICA  BELLUCCI.

Degeaba s-au gasit unii sa concluzioneze ca IULIANA LUCIU l-ar fi cucerit pe KOSTAS. AM  vazut-o doar pe SIMONA GHERGHE, toata un zambet cum se dadea putin in spectacol pe langa frumosul cantaret grec. Totusi, o blonda i-a captat atentia intr-una din vizitele in capitala. Presa a vorbit despre o intalnire a grecului cu DENISA NECHIFOR, fosta lui CRISTEA.

KOSTA MARTAKIS pare constient de capcanele pe care ti le intinde celebritatea si ghiciti ce? Credem ca detine un record. ESTE PRINTRE PUTINII CANTARETI CARE NU AU DORIT sa AIBA o pagina de FACEBOOK. KOSTAS spune ca l-a lasat pe managerul fan clubului sau sa se ocupe de pagina de FACEBOOK. El prefera sa vorbeasca pe TWITTER. Si are o adresa cunoscuta de o mana de prieteni. SI ASTA E DESTUL.

Nu pare innebunit  sa apara in fata publicului altfel. Are succes dar parca simte nevoia sa tina totul  sub control. Un control al echilibrului.  O viata plina de muzica si turnee. Iar ceea ce inseamna viata privata vrea ca ea sa fie departe de ochii publicului.  Melodia sa preferata dintre toate de pina acum este ONIRA MEGALA. O piesa  care dovedeste sensibilitate.

Cu siguranta KOSTA MARTAKIS doreste sa  cucereasaca publicul prin muzica sa. Chiar daca fanele par sa fie cucerite de fzicul sau. Un cantaret care si-a propus sa faca cat mai multe albume. Iar romanii cu siguranta il asteapta in concerte. Probabil ca la vara KOSTA MARTAKIS va fi pe litoral.
MAI POTI CITI