Alexandra Gatej biografie de la UnileverSouth Central Europe la Presedentia Romaniei

Scurt WIKI Alexandra Gatej, o femei de afaceri de exceptie.

alexandra gatej biografie blog vedete
Alexandra Gatej, s-a nascut la Sibiu si a absolvit Facultatea de Cibernetica (ASE Bucuresti) si Wharton University.

Mama Alexandrei a fost asistenta pediatra, tatal profesor de filosofie.

A fost economist la Fabrica de Pielarie din Targu-Mures, apoi director de export la Fabrica de Pielarie din Sebes – Alba.

In perioada 1993-1996, Alexandra Gatej a lucrat la Radio Europa Libera.

In 2003, Alexazndra Gatej a preluat conducerea diviziei de produse pentru ingrijire personala si a locuintei pe regiunea Europei Centrale si de Sud.

Iar in anul 2005 a fost numita presedinte al UnileverSouth Central Europe, controland opt tari.

In iulie 2009, dupa finalizarea mandatului la Unilever, Alexandra Gatej a luat o decizie, pentru unii socanta, parasind compania care a consacrat-o pentru a deveni consilier al presedintelui Basescu pentru Mediul de Afaceri Intern si International, un departament nou infiintat al Administratiei Prezidentiale.

Alexandra Gatej a facut un copil fara sa fie maritata, in ciuda incruntarii celor din jur. Cind fiul ei avea doi ani si jumatate, tatal acestuia a murit la varsta de 33 de ani in urma unui atac cerebral si i-a lasat singuri.

S-a casatorit apoi, cu acte si juraminte in regula, cu un barbat minunat, cu opt ani mai tanar decit ea, care a cucerit-o cu greu, dar iremediabil.

Ca o femeie ajunsa în top, Alexandra Gatej are o declaratie de avere impresionanta: are un apartament în Bucuresti de 424 metri patrati, cu o valoare de impozitare de 1.208.029 lei, conturi deschise în lei, dolari si euro, în valoare de peste 300.000 de euro în echivalent, actiuni la Unilever si la firma în care sotul sau este unic asociat.

wiki alexandra gatej blog vedeteAlexandra mai detine o casa de vacanta în Giurgiu, un apartament in Neptun, o casa în Bucuresti si o cota parte de 50% dintr-un apartament din Sibiu.

Pe langa acestea, ea are si terenuri în Bucuresti, in comuna Putineiu, în Neptun, in comuna Dambovicioara si unul in Sibiu.

Dar sa revenim la biografia personala, sentimentala a Alexandrei Gatej.

Femeia de afaceri stie ca trebuie sa lupti pentru dragoste. "Iubirea, si mai cu seama casnicia, se cultiva. Trebuie sa investesti timp. Trebuie sa-ti cumperi un dessous, trebuie sa o iei de mina pe nevasta-ta si sa te duci noaptea in parc, sa faci lucruri impotriva oboselii, impotriva listelor de cumparaturi..."

Asadar un manager de top, care da dovada de mult romantism si idealism si nu duce pragmatismul la extrem.
MAI POTI CITI