WIKI DIANA ENCIU, fata EUGENIEI ENCIU fost model si actual designer

WIKI DIANA ENCIU BLOG VEDETE
DIANA ENCIU continua sa fie fata EUGENIEI ENCIU, fost manchin ,director artistic si proprietara unui atelier de creatie. DIANA a invatat ca EUGENIA era doar acasa mama. In rest era doar EUGENIA. A invatat sa distinga intre sfera profesionala si cea personala.

Parintii si mai ales mama au sustinut-o in tot ceea ce a intreprins si nu a simtit ca sta in umbra faimei parintelui. Crescuta  intre rochii, moda, evenimente, DIANA nu putea sa isi aleaga vreo meserie  care sa fie straina de fashion.

DIANA ENCIU si-a creeat un blog de moda alaturi de prietena si partenera de afaceri ALINA TANASA. DIANA si ALINA sunt pasionate de moda, dar se ocupa si de firma de PR&EVENTS AB  FAB. ABSOLUTELY FABOULOUS se numeste blogul si cei pasionati de style, chestii in trend, accesorii sunt deja familiarizati cu munca celor doua tinere.

DIANA a invatat de la mama sa  sa fie independenta si sa isi croiasca un drum in viata intr-un mod "very clean". A mostenit si frumusetea mamei.  Si acum, DIANA spune ce a devenit: "SUNT O FEMEIE CU PICIOARELE PE PAMANT, REALISTA, CREATIVA, PLINA DE ENERGIE, O FEMEIE CARE ADORA DIMINETILE RACOROASE, CAFEAUA CU LAPTE,CINELE CU PRIETENII PE TERSA CASEI, O FEMEIE CARE ACUM SI-A CONTURAT TELURILE, VIATA SI DRUMURILE"

DIANA nu le-a mai dat ocazia paparazzilor sa scrie despre ea asa cu au facut-o cand frumoasa a trait o scurta idila cu dj-ul VALI BARBULESCU. DIANA ENCIU si ALINA TANASE sustin tinerii designeri  si  targurile vintage. Sunt tineri care  au gasit in cele doua  tinere inspiratia de a porni o afacere in domeniul modei.
cv-diana-enciu-blog-vedete

E minunat sa lucrezi cu placere,sa faci din pasiunea ta un job. DIANA are timp si de serile in oras, la film la concerte. Impreuna cu ALINA calatoreste si imbina utilul cu placutul. Sunt tinere, vesele  se bucura de succes.

DIANA si-a convins mama si a creat o linie  vestimentara numita  CUPCAKE,. Apoi CUPCAKE PR& EVENTS. Inca mai simte  febra de la evenimentele mondene ale capitalei. Dar acum e vremea pentru altceva.

Daca o intrebi pe DIANA ce stil vestimentar o caracterizeaza iti va spune ca este o femeie complicata cu un stil al ei. Un stil  plin de originaliate, un simt al culorilor, accesorii interesante. O femeie  frumoasa. Ar fi putut sa faca shopping doar din prea mult timp liber. DIANA a transformat  moda in afacere. Si o face cu talent. Stiti proverbul asa mama asa fiica. Da, mama EUGENIA ENCIU, fiica DIANA ENCIU.

Daca le zaresti pe strada  ai putea crede ca sunt surori. DIANA este un model de reusita. Nu este doar o fata de bani gata.