WIKI AURELIAN SURULESCU, modelul masculin cuceritor al femeilor frumoase

AURELIAN SURULESCU   este model masculin. A aparut in numerose prezentari de moda dar a fost la un moment dat si asistent de televiziune chiar in emisiunea "ZANEI" la "SURPRIZE SURPRIZE".

wiki aurelian surulescu blog vedete
Inalt, bine facut a intrat imediat in atentia doamnelor si domnisoarelor. A fost si poate mai este un amic al modelului BEATRICE CHIRITA cea care  i-a pus inima pe butici tanarului baiat al lui RINAT AHMETOV, patronul de la SAHTIOR DONETK.

AURELIAN SARULESCU spunea despre BEATRICE ca este o femeie de toata isprava, independenta si care nu isi doreste o legatura de dragoste cu un barbat plin de bani. Da, ce sa spunem, manechinul AURELIAN este si "avocat" al frumoasei sale colege.

Cert este ca  atentia pe care o acorda fizicului sau, orele de sport si parfumul calatoriilor peste hotare il fac pe AURELIAN sa respire relaxat.

Nu duce lipsa de oferte de job. A aparut si in videoclipuri. Si nu orice videoclipuri. INNA a apelat la serviciile sale atunci cand a avut de filmat scene pe plaje exotice.

ANDRA  in ultimul videoclip apare alaturi de AURELIAN SURULSECU.

Farmecul tanarului manechin  a fost apreciat si de actrita ELIZABETH, LIZ, HURLEY , actrita care a fost la noi in tara si a fost casatorita cu un miliardar indian nu inainte de a fi iubita lui HUGH GRANT. Altceva ce sa spunem despre manechinul SURULESCU?

O intrebare ne sta pe buze. Poate fi un tanar care apare pe catwalk si in videoclipuri demn de statutul de vedeta?
aurelian surulescu photo blog vedete

A fi model este o meserie dar asta nu inseamna ca poti urca atat de rapid treptele celebritatii. Poti aparea in fata publicului ori prin realizari remarcabile ori prin scandaluri. Chiar au romanii in moda barbati model care sunt cunoscuti peste hotare?