Scurt WIKI ANCA DUMITRA, GEANINA din LAS FIERBINTI"

ANCA DUMITRA este noua actrita din serialul "LAS FIERBINTI". ANCA este la inceput de drum dar  promite  sa fie un nume de care vom mai auzi.

ANCA s-a nascut la CRAIOVA si  a venit in capitala la studii.

A absolvit UNATC si inainte de a-si face debutul in televiziune a jucat diverse roluri in teatru dar si in lung-metrajul "COPILARIA LUI ICAR".

anca dumitra wiki blog vedete

Rolul "GEANINA" din" LAS FIERBINTI" a reprezentat o prima provocare pentru actrita. De ce provocare? Nu e usor sa joci o tanara naiva, credula si sa reusesti sa faci si un personaj simpatic.

ANCA DUMITRA este o aparitie proaspata in serialul care i-a oferit posibilitatea sa fie alaturi de o echipa de profesionisti.

Sigur, toata lumea a remarcat dragalasenia si atuurile fizice ale ANCAI. Dar frumusetea nu inseamna totul.
ANCA stie sa isi puna in valoare calitatile fizice prin tinute vaporoase care ii sporesc feminitatea.

facebook anca dumitra las fierbinti blog vedete

In timpul liber, ANCA prefera sa imbine tinute lejere si tinute elegante. Are o slabiciune pentru dantela si broderii, si culori pastelate.

Probabil ca ANCA nu intampina probleme  in intretinerea siluetei. Asta pentru ca a facut patru ani de zile balet. Ar fi putut face o cariera si in modelling dar ANCA a ales actoria.

Este o incantare sa joace alaturi de BOBONETE si COSTI  DITA, si spune ANCA  e fericita sa "fure meserie"  dar sa petreaca si momente placute   in care se amuza.

LAS FIERBINTI este regizat de talentatul  regizor MIMI GRAMESCU. Acest lucru a insemnat record de audienta inca de la difuzarea primului episod.

Si ca sa terminam si mai veseli, va prezentam un banc care ii place Ancai Dumitra.
Într-un compartiment de tren un ardelean si un oltean: vesel de fire, olteanul începe si fredoneaza: "M-a facut muica oltean, maiii, maiiiiii". La care, ardeleanul de lânga îi spune: "No bine, mai oltene, iart-o si tu amu'...". 
MAI POTI CITI