SABRINA IASCHEVICI, biografia actritei castigatoare Marele Premiu al GALEI HOP al tanarului actor Mangalia 2012

SABRINA IASCHEVICI este o tanara actrita care si-a adaugat in vitrina cu premii si pe cel al GALEI TANARULUI ACTOR, HOP 2012.

SABRINA IASCHEVICI BIOGRAFIE VEDETE BLOG
CV Sabrina Iaschevici
SABRINA a reusit sa obtina marele premiu "STEFAN IORDACHE" cu rolul "WINNIE" din spectacolul " CE ZILE FRUMOASE" de SAMUEL BECKETT.Este o mare reusita pentru tanara actrita de numai 24 de ani,aflata pentru prima oara la GALA HOP care se tine la MANGALIA de 15 editii.

SABRINA spune ca se bucura de acest premiu mai ales ca nu se astepta. Din 2005, SABRINA parca s-a abonat la premii. S-a nascut la ARAD la 15 octombrie 1987. Ardeleanca s-a stabilit in orasul PIATRA NEAMT si este actrita acestui teatru.

A absolvit UNATC "I.L. CARAGIALE" Bucuresti la clasa profesorilor ANDREEA VULPE si DORU ANA. SABRINA a jucat in filme si pe scena teatrului, a participat la festivaluri de teatru si aduna premii dupa premii care consfintesc talentul si pofta de a juca.

SABRINA a jucat si in filme se scurt metraj, si in documentare.

Am vazut-o in

"BUNA, CE FACI,",2011, regia ALEX MAFTEI

"WHISTLEBLOWER,2011, regia LARYSA KONDRACKY

"PAUL SI CRISTINA", regia VALENTIN ION, film scurt metraj

"PRIMA DIMINEATA DUPA", regia MATEI LUCACI-film documentar

"OAMENI CELEBRI", documentar TVR

SABRINA IASCHEVICI a castigat premii pentru cea mai buna actrita, premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, premiul pentru cea mai buna interpretare feminina,premiul pentru cel mai bun cuplu pe scena.

ROZA- din spectacolul NEFERICITII- de FUST MULAN- PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA ACTRITA IN ROL PRINCIPAL

WIKI SABRINA IASCHEVICI BLOG VEDETE
PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA ACTRITA pentru rolurile JO, BEE si ALEX din spectacolul CHINEZI de Michael FRAYN

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA ACTRITA in spectacolul LECTIA de E. IONESCU pentru rolul ELEVA

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA INTERPRETARE FEMININA pentru rolul EA din spectacolul POVESTE DE STRADA

SABRINA colaboreaza cu regizori ca ANDREEA VULPE,SANZIANA STOICAN,RAMONA IACOB.
A jucat  in  piese clasice ca LIVADA CU VISINI, SUFLETE TARI,O NOAPTE FURTUNOASA ale autorilor romani si straini. A participat la cateva festivaluri unde si-a facut cunoscut talentul.

Ce sanse exista pentru actorii nostri tineri? Ce sanse au ei sa promoveze sa fie cunoscuti? SABRINA spera sa aiba sansa. Cert este ca actorii si actritele din generatia tanara obtin premii in strainatate la festivaluri. Numai la noi in tara e greu sa fii vizibil. Ii uram succes tinerei actrite SABRINA IASCHEVICI si speram sa auzim si pe mai departe de ea.

Si daca tot vorbim de succesele actorilor romani peste hotare suntem bucurosi ca avem reprezentanti la FESTIVALUL DE FILM DE LA VENETIA.

"O LUNA In THAILANDA" este singurul film romanesc  care participa la acest festival. Sa le tinem pumnii tanarului regizor PAUL NEGOESCU si actorilor ANDREI MATEIU,IOANA ANTON,, SANZIANA NICOLA.

In lumea asta zbuciumata prin teatru devenim buni. TEATRUL a fost si este un medicament al sufletului.