Nunta "CICI" de la SISTEM cu IOANA ARITON, dupa o poveste de dragoste tumultoasa

Pe 23 septembrie 2012 dupa ce s-au logodit in urma cu cateva luni, dupa ce s-au iubit, certat, despartit, "Cici" de la Sistem si Ioana Ariton isi vor uni destinele. Cine sunt mirii si despre ce nunta cu"staif" vorbim?

Cici-de-la-Sistem-Ioana_Ariton_Blog_vedete
Si el si ea sunt cunoscuti. El, mare "crai", si-a inselat nevasta si apoi a parasit-o pentru ea,actuala,viitoare nevasta.

Mirele este CIPRIAN ROGOJAN cunoscut publicului drept CICI de la Formatia SISTEM. A fost casatorit cu GEORGIANA CAITA superba coregrafa de la" DANSEZ PENTRU TINE, "alintata "CAPRIOARA"
Pentru cine a renuntat CICI la casnicia sa ?

Ei, gurile spun ca domnisoara IOANA ARITON este "spargatoarea de casnicii"'. Si  asta se intampla in timp ce CICI era casatorit. De aceea a fost etichetata AMANTA, titulatura ce nu i-a cazut bine.

De aceea, de la amanta a parcurs drumul la iubita oficiala si apoi  dupa o poveste tumultoasa a mai urcat o treapta. A devenit logodnica si in curand va fi sotia muzicianului.

IOANA ARITON este o mica vedeta in lumea hifh-life din SIBIU. IOANA are o sora ALEXANDRA. Parintii fetelor  sunt renumiti in SIBIU.

MAMA este CARMEN de profesie medic. Iar tatal este ION ARITON fost prefect de SIBIU, fost ministru al economiei si actualmente senator. IOANA este fata  care nu s-a bazat pe banii taticului. O vreme relatia dintre tata si fiica nu a fost tocmai buna. De aceea a trebuit sa se descurce singura.

IOANA a terminat ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE  in limbi straine. IOANA a ales limba germana.

Si-a trecut in CV-ul profesional joburi la firme unde oricine ar dori sa lucreze. A lucrat ca event manager la WILLBROOK MANAGEMENT INTERNATIONAL, apoi la la CENTRE VILLE ELITE HOTEL. la  MARRIOTT WATERFRONT  in BALTIMORE.

In prezent lucreaza de aproape jumatate de an  tot ca manager la RADISSON BLU HOTEl in Bucuresti.
O vreme IOANA a locuit in AMERICA si chiar si-a dorit sa se stabileasca acolo.

Iubitul CIPRIAN, CICI a fost in AMERICA sa isi viziteze iubita. Cam greu cu dragostea la distanta. In vara anului urmator in 2010, CICI si IOANA s-au despartit o vreme. Timp in care CICI a avut vreme sa mai flirteze cu o domnisoara blonda.

IOANA adora sa asculte oamenii si  pune mare pret pe comunicare. Ea crede ca o buna comunicare face ca lucrurile sa fie mai simple. Nu ii este teama sa lucreze sub presiune. Isi stabileste target-uri clare si nu se lasa pina nu ii iese. Asa ca nu a trecut mult timp si indragostitii au reinnodat legatura de iubire.

Nu stim daca CICI a inceput sa traiasaca " pe cai mari" numai datorita IOANEI. Cert e ca  se plimba cu masini scumpe si cercul de prieteni s-a largit.

Logodna IOANEI si a lui CIPRIAN a fost moment de bucurie pentru familii si preieteni.Si la scurt timp logodnicii si-au anuntat apropiatii ca urmeaza nunta.  De ce atata graba?  Pregatirile sunt in toi si se anunta o nunta cu invitati  din lumea afacrilor dar si din showbiz. Unde se va desfasura nunta, amanunte despre rochia miresei, meniul si cine sunt nasii nu am aflat.

Important este ca va fi nunta iar CICI si IOANA vor deveni o familie. Amandoi si-au gasit linistea chiar daca si-au construit fericirea intr-un mod mai neobisnuit  . Neobisnuit pentru traditionalisti dar obisnuit pentru vremurile in care traim.