Mihaela Serban si Mirco Maschio - "Gala Femeilor de Succes"

Cine este Mihaela Serban? Mihaela este blonda care a prins buchetul la nunta Elenei Basescu.

Vi se pare ca ati mai auzit de biografia Mihaelei Serban?

cancan-mirco_maschio_mihaela_serban_wiki_blog_vedete
Wiki Mihaela Serban
Ei bine nu va inselati.

In 2010 de la Ziarul Libertatea la Ziarul Cancan, toate tabloidele de monden scriau despre povestea de dragoste dintre Mihaela Serban si Mirco Maschio.

Ziarele scriau atunci ca Mirco Maschio traieste o frumoasa poveste de dragoste cu profesoara Mihaela Serban, realizatoarea Galelor Femeilor de Succes.

Se cunosteau de aproape un an, dar balul de caritate de la Arad si teledonul realizat la TVR3 si TV International pentru copiii orfani i-a apropiat si mai mult.

Insa povestea de dragoste dintre Mihaela si Mirco nu a durat prea mult.

Relatia lor nu s-a consolidat, desi cei doi au continuat sa colaboreze pe plan profesional, Mihaela realizând cu ajutorul lui Maschio mai multe evenimente în Italia.

La finele anilor '90, Mihaela Serban, care în prezent are 38 de ani sI care este de profesie profesor de biologie-chimie, cocheta puternic cu modelingul, motiv pentru care a pus pe picioare o agentie de modele. În vremea aceea, blonda era maritata sI visa sa-si întemeieze o familie.
mihaela-serban-biografie-blog-vedete
Facebook Mihaela Serban

Casnicia ei a esuat si s-a încheiat cu un divort rapid.

Ulterior divortului, Mihaela a început sa acceada catre cercurile înalte din politica sI mediul afacerilor, facându-si câteva relatii puternice.

Si cum viata personala a Mihaelei Serban nu a fost prea roz, poate ca buchetul de mireasa a Elenei Basescu sa ii aduca noroc in dragoste, pentru ca evident, in afaceri Mihaela Serban este mai mult decat norocoasa.