Logodna Vedete 2012: Brad Pitt si Angelina Jolie

Brad Pitt si Angelina Jolie, un cuplu celebru de vedete, s-au logodit in luna aprilie 2012

Logodna celor doi a fost confirmata in mod oficial, dupa ce Angelina Jolie a fost fotografiata în Los Angeles purtand un diamant urias pe degetul inelar pe care de obicei se poarta inelele de logodna.

Brad Pitt, în vârsta de 48 de ani, si Jolie, în vârsta de 36 de ani, au împreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, nascuta în ianuarie 2005, în Etiopia, si Pax, nascut în noiembrie 2003, în Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta în mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti în iulie 2008.

"Cred ca aceasta casatorie înseamna din ce în ce mai mult pentru copiii nostri.", a spus Brad Pitt, într-un interviu acordat in ianuarie revistei The Hollywood Reporter.

Angelina Jolie Inel de Logodna Vedete Blog
Inel Logodna - Vedete 2012
Inelul de logodna al Angelina Jolie a fost realizat de bijutierul Robert Procop, care a recunoscut ca a lucrat la el peste un an. Inelul include un diamant dreptunghiular alungit, taiat pentru a se potrivi degetelor lungi si subtiri ale actritei, si este montat într-o "galaxie" de mici pietre pretioase.

Jolie a purtat pentru prima data in public Inelul de logodna, la începutul lunii aprilie, la o vizionare privata organizata la Muzeul de Arta din Los Angeles, unde a participat alaturi de Pitt si de fiul lor Pax.