Imaginea nuntii Adinei Alberts cu Viorel Catarama rafinament opulent

Opulenta, rafinament si eleganta.

wiki nunta adina alberts viorel catarama blog vedete
Cele trei cuvinte care ar putea caracteriza nunta dintre Viorel Catarama si Adina Alberts.

O nunta de vedete cu vinuri din anul de nastere al miresei, doar 100 de invitati, corul Operei Romane, fara plicuri, sarmale si mamaliga!

Cei doi, Adina si Viorel, isi doresc ca evenimentul central, inaltator, solemn, sa fie ceremonia religioasa, unde va fi prezent si corul Operei Romane.. 

La slujba Viorel Catarama va purta frac, la petrecere, in schimb in smoching. 

Iar pe ponton, la cununia civila, Viorel Catarama va alege o pereche de pantaloni si o camasa, "... în genul tinutelor care se poarta în Hawaii, Bora Bora, Maldive, unde se fac nunti pe plaja".

In schimb Adina Alberts inca nu a decis cum va arata rochia sa de mireasa. 

"Abia m-am decis asupra designerului, este vorba despre un nume din strainatate. Îmi doresc ceva simplu, elegant, dintr-un material de calitate. Mirele trebuie sa fie foarte frumos, impecabil, asa cum se îmbraca de obicei", a declarat pentru cancan.ro medicul Adina Alberts.

Cu siguranta, dupa nunta vedeta a anului 2012, vom vedea mai multe poze cu Adina Alberts si Viorel Catarama, imagini atat de la casatoria religioasa cat si de la petrecere.

Sa nu uitam si aspectul culinar al nuntii lui Viorel Catarama.

Pe masa invitatiilor la nunta se vor regasi foie gras, carne de miel si sos de ciocolata, creveti si multe alte bunatati, la care se vor adauga vinuri scumpe, din Franta, Italia, Australia sau SUA. Vedeta fiind un vin special, din 1969, exact anul nasterii miresei.

Nunta Adinei Alberts, o nunta opulenta, rafinata, dar care cu siguranta o nunta cu bun gust.


Comentariile sunt inchise