Gabriela Vranceanu Firea Biografia Vedetei TV acum politician

Gabriela Firea scurt wiki de femeie politician, fosta vedeta de televiziune.

Gabriela Vranceanu Firea s-a nascut pe data de 13 iulie 1972 in Bacau.

Dupa ce a absolvit cursurile Liceului de aviatie “Henri Coanda” din localitatea natala, Gabriela a obtinut Licenta in filologie la Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti cu specializarea "Stiinta Informarii".

gabriela-vranceanu-firea-biografie-blog-vedete

CV profesional Gabriela Vranceanu Firea
 • 1990-1991 - Reporter saptamînalul “ Pur si Simplu ”, Bacau
 • 1991-1992 - Reporter cotidianul “ Azi “,  Bucuresti
 • 1992-1993 - Redactor – prezentator “ Radio Contact “
 • 1993-1999 - Realizator de reportaje economice, în special financiar – bancare, la TVR
 • 1995-1996 - Editor – prezentator “ Jurnal “, TVR
 • 1996-1999 - Realizator-moderator emisiunea “Editie Speciala”, TVR
 • 1999 - Realizator-moderator rubrica “ Stirea Zilei “, în cadrul Jurnalului TVR (1999
 • Ianuarie 2000 - Consilier de relatii publice si imagine al Primului Ministru Mugur Isarescu
 • Februarie-Decembrie 2000 - Purtator de cuvînt al Guvernului, Secretar de Stat, Sef al Departamentul pentru Comunicare
 • 2001 - Editor – Prezentator la TV Antena 1 pentru emisiunea OBSERVATOR (stirile de week-end si realizator al rubricii “Saptamana financiara” de sambata.
 • iunie 2009 - iunie 2009, Gabriela Vranceanu Firea a fost numita in functia de director general al companiei Intact Advertising - agentie de organizare evenimente si publicitate.

Gabriela Vranceanu Firea  fost actionar si administrator al unei societati de presa care a editat „Saptamâna financiara”, „Financiarul” si „Felicia”, pe care criza le-a trimis în online.

Gabriela Vranceanu Firea are si o societate care este doar a ei, SC Tudor Imob Media SRL. Dar pe aceasta au fost mai mult contracte de consultanta.

Gabriela Vranceanu Firea, nu isi aduce aminte cu prea multa placere de prima sa dragoste de liceana, pentru ca idila s-a sfarsit destul de urat.

Fosta realizatoare a emisiunii "Stirea zilei" de la Antena 3 a marturisit ca iubitul ei de atunci a renuntat la ea, pentru ca parintii lui o considerau prea saraca pentru nivelul lor.

Gabriela Vranceanu Firea a fost casatorita timp de 17 ani, din 1993 cu Rasvan Firea alaturi de care are un baiat, Tudor Stefan, in varsta de 15 ani. Sotul ei, care a fost in fapt omul din umbra si a sprijinit-o in toata devenirea carierei ei, a trecut in nefiinta la inceutul acestui an dupa cativa ani de suferinta.

Gabriela Firea s-a casatorit cu Florentin Pandele, primarul din Voluntari, cel care a reusit sa ii readuce linistea si caruia ea i-a daruit un copil.

Gabriela Vranceanu Firea a renuntat la presa pentru politica. Fosta prezentatoare si realizatoare TV s-a înscris astazi în PSD, în organizatia de Ilfov a partidului.