DORIAN POPA "DIVORTEAZA" DE PARIU CU VIATA DIN MOTIVE DE SANATATE

Soc - Dorian Popa se retrage din Pariu cu Viata si La La Band

problema sanatate dorian popa blog vedete
Dupa aproape 2 ani in care l-a interpretat pe Andrei in serialul  “Pariu cu viata” si a cantat pe scena alaturi de colegii sai din LaLa Band, Dorian Popa s-a hotarat sa ia o pauza de la filmarile pentru serialul Pariu cu viata si de la concertele cu trupa LaLa Band, ca urmare a unor decizii ce implica viata privata si a unor probleme de sanatate.

Dorian Popa a declarat ca trece intr-o noua etapa a vietii lui.

Dorian Popa sa isi  implineasca si alte visuri, iar pentru asta trebuie sa-si prioritizeze planurile personale si sa se ocup de viata lui personala si in mod special de problemele de sanatate care au aparut si pe care trebuie sa le ia in serios.

Cel putin pentru moment Dorian Popa va lua o pauza de la filmari si concerte.

Sa va uitati in continuare la “Pariu cu viata” si sa mergeti la toate concertele LaLa Band!

Dorian Popa le ureaza fanilor La La Band si "Pariu cu viata" sa fie alaturi de Andrei si sa cum va decurge povestea lui cu Ioana.

Care sa fie problema de sanatate care l-a facut pe Dorian Popa sa se retraga din LA LA BAND si PARIU CU VIATA?


Comentarii

  1. te mai crezi artist doar noi ne uitam in fiecare luni sa vedem ce mai face andrei dar ioana si tu parasesti serialul si pariu cu viata o sa fie dat uitarii nui de mirare ca multi copii se uita la iubiri secrete tocmai ieri am auzit in cls. ca daca pleci tu nu o sa se mai uite la pariu cu vata dar ce iti pasa nu si incodata huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu andrei

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.