Dana Balcacean imaginea unui scandal monden

Scurt Wiki Dana Balcacean 

Fost model la Casa Perla, Dana Balcacean este considerata drept una dintre cele mai frumoase femei din high life-ul Capitalei.

biografie Dana Balcacean blog vedete
Dana, de asemenea, administrator al unei firme care se ocupa de organizarea de evenimente.

Dana Balcacean a aparut de doua ori pe coperta Grand’Or, cea mai citita revista de lux din Romania.

Dupa sase ani în care au avut un mariaj foarte reusit, Dana si Cosmin Balcacean au ajuns la certuri foarte serioase.

Cosmin Balcacean este un prosper om de afaceri in domeniul imobiliar. Astfel incat averea i-a permis lui Cosmin ca la nunta din septembrie 2006, sa ii ofere miresei sale, Dana, un inel cu diamant de un milion de euro.

In timp ce se aflau la o petrecere de botez, in Costinesti , Dana si-a parasit sotul, plecand cu un alt barbat si instalandu-se direct la acesta acasa, pe Str. Mihai Eminescu nr. 79.

Fara sa o intereseze ca a lasat in urma o casa, o familie si un copil.

Wiki Dana si Cosmin Balcacean
Acest gest al Danei Balcaceam este aproape indentic cu cel facut si cu primul ei barbat, cu care are o fetita de 10 ani.

Ieri Dana Balcacean apovestit la  Happy Hour "cosmarul" prin care a trecut alaturi de Cosmin Balcacean.

"Sotul meu m-a lovit de foarte multe ori. Ma batea aproape zilnic. Dadea cu pumni, cu picioare, cu scrumiere cu ce nimerea. M-a taiat cu cutitul si fetita mica a fost martora."

Sa nu uitam ca in vara, fostul sot al Danei, Cosmin, declara pentru CANCAN.ro ca: “Sotia mea este un fel de protejata a lui Beinur. Acum, el o ajuta sa vânda cadourile pe care i le-am facut eu in timpul casniciei”.

Singura intrebare legitima este la urma urmei aceasta: de ce Dana nu l-a reclamat pe Cosmin la Politie si sa fi plecat din casa a 2-a zi ? Exact cum a facut Dana Razboiu si si-a pastrat demnitatea de femeie chiar daca a avut ghinionul de a se fi maritat cu un barbat agresiv. 
MAI POTI CITI