Dan Muresan moartea fiului lui Ioan Avram Muresan

dan muresean biografia unui deces misterios
Fiul fostul minsitru a agriculturii, Avram Muresean, Dan Muresean a fost gasit mort in Nairobi, Kenya.

Scurta biografie Dan Muresean

Dan Muresan era absolvent al London School of Economics and Political Science , cu specializare guvern si economie, dar si in nationalism si etnicitate si avea un master iîn management politic al Universitatii George Washington.

Dan Muresean lucra pentru o companie britanica de consultanta politica, SCL Group, având de aproximativ doi ani, conform profilului sau Linkedin, functia de Head of Elections.

Dan Muresan lucrase, anterior, atât la campaniile electorale ale unor candidati americani ai statelor Virginia si Texas, cât si la campanii din Europa de Est.

Asadar un CV impresionant.

Din punct de vedere sentimental se stie ca Dan Muresan avea o relatie cu o tânara avocata originara din Baia Mare, absolventa a unei universitati din Washington si stabilita, la fel ca si Dan Muresan, în Anglia, la Londra.

Momentan nu se cunosc cauzele decesului lui Dan Muresean, reprezentantii MAE precizând pentru Mediafax ca este vorba de o moarte subita. 

La sfarsitul lunii mai 2012, tatal lui Dan, Ioan Avram Muresan a fost condamnat la sapte ani de închisoare cu executare pentru deturnare de fonduri. 

În momentul anuntarii deciziei, Dan Muresan declara pentru "Gazeta de Cluj" ca va lupta pentru a dovedi ca tatal sau este nevinovat si ca procesul sau a fost unul strict politic.

Greu de imaginat clipele prin care trece in aceste momente sotia lui Ioan Avram Mures, cu fiul mort si sotul inchis.
MAI POTI CITI