Concurs "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii" Kanal D

Un nou concurs Tv cu premii la Kanal D, asta daca iti plac serialele turcesti.

Asadar urmareste la Kanal D episoade din serialul "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii" intra pe pagina de Facebook "Imi plac serialele turcesti" si poti castiga un city break pentru 2 persoane in Istanbul.


In primul rand trebuie sa urmaresti in intregime serialul "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii" difuzat la Kanal D, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.

Pentru a castiga excursia in Istanbul trebuie sa  accesati aplicatia de pagina de Facebook "Imi plac serialele turcesti", dupa ce ati dat LIKE paginii si sa raspundeti corect la intrebarea saptamanala.

Facebook "Imi plac serialele turcesti" 
Castigatorul concursului Suleyman Magnificul  din fiecare saptamana va fi anuntat in ziua urmatoare tragerii la sorti pe pagina pe pagina de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

Marti, 11 septembrie, in cea de a doua zi de difuzare, serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” si-a reconfirmat succesul din ziua lansarii.

Inregistrand un rating de 4,5% si o cota de piata de 10,9%, pe tagetul 18-49 Urban, serialul a clasat Kanal D pe locul 3 in topul televiziunilor, conform Kantar Media Romania.

949. 000 de telespectatori din intreaga Romanie au urmarit, in intervalul orar 20.00 - 22.00, actiunea de la Curtea lui Suleyman Magnificul.