Biografie Fabio Nita o copilarie grea si un cancan cu Larisa Dragulescu

Fabio, pe numele sau real Florin Nita, este un tanar, din Bucuresti, care s-a lansat in cadrul emisiunii “Duminica in familie” moderata de Mihaiela Radulescu la Antena 1 cu piesa “Poate intr-o zi”, compusa de Mihai de la 3 Sud – Est.

biografie wiki fabio nita blog vedete
Fabio Nita a fost atras de mic de lumea muzicii, iar în adolescenta era unul dintre cei mai înraiti fani ai trupei 3rei Sud Est.

El si-a facut debutul în showbiz în 2009, când a filmat videoclipul piesei “Fara dragostea ta”, cu care a facut furori mai ales datorita scenelor în care se saruta cu Larisa (27 de ani), nimeni alta decât fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu.

Fabio si Larisa au colaborat si anul acesta, interpretând împreuna piesa “Asculta dragostea ta”. Se zvonea ca ei ar fi fost iubiti, iar cei doi au negat doar cu o jumatate de gura.


Pentru Fabio muzica a fost o pasiune inca de mic , atunci el fiind mare fan al lui Michael Jackson. A ales acest gen de muzica pop dance pentru ca este singurul care il reprezinta si pe care il interpreteaza cu placere.

Fabio provine dintr-o familie numeroasa, însa dintre cei noua frati ai sai, pe care mama lui i-a facut cu tati diferiti, el îi cunoaste doar pe doi: “Unul dintre fratii mei a murit, iar mama a dat spre adoptie 5 dintre ei, pe la familii de la tara sau din strainatate. Din pacate, pe ei nu i-am mai vazut niciodata. Am ramas doar 3 copii cu mama, eu si doua surori, una dintre ele având un handicap neuromotor. Nici de ea nu mai stiu nimic, s-a pierdut prin orfelinate

MAI POTI CITI