Biografie Daniel Boldea - Wiki Danny D: "Langa tine"

Scurta biografie muzicala si nu numai Danile Boldea, actorul de 16 ani care s-a lansat intr-o cariera muzicala solo.

danny d wiki muzical blog vedete
Danny D, tanarul de 16 ani care a aparut in serialul Pariu cu Viata, debuteaza pe piata muzicala cu single-ul "Langa tine"

Dan Boldea, pe numele adevarat, este pasionat de muzica si televiziune.

Tocmai de aceea Danny D. a si aparut în câteva episoade din serialul „Pariu cu viata” iar in paralel a dezvoltat o cariera muzicala alaturi de proiectul Inventive Sound.

Daniel Boldea a inceput sa cante de la 7 ani, când a luat ore de canto în particular.

În 2009 am inceput sa isi scriu propriile melodii si sa le inregistrez, dupa care a început sa faca parte dintr-o trupa de dans numita GoldMask Crew cu care a inceput drumul in lumea muzicala din Romania.

Inventive Sound e alcatuita din doi Deejay, Darys-M si Skipp, care se ocupa de tot ce insemna beat aranjament muzical.

Pustiul de numai 16 ani care a aparut în serialul „Pariu cu viata” si canta cu Inventive Sound are o multime de surprize pentru fanii sai.

 Danny D a povestit care este idolul lui.

 „Îmi place foarte mult de Rihanna, o ador, o divinizez deoarece ador modul în care “îmbraca” anumite stari si stilul ei aparte, iar de voce nu mai am ce zice! Am luat-o ca exemplu în viata doarece si eu si ea am trecut prin acelasi tip de greutati ..."

Revenind la nou lansata melodie "LANGA TINE", aflati ca versurile sunt facute de Daniel Boldea in totalitate iar melodia este compusa de cei de la Inventive Sound.

La inceput melodia era conceputa pentru o colaborare cu un deejay din Polonia, dar s-a renuntat la idee si Danny D spune ca "am revenit la Inventivi mei cu care colaborez de ceva vreme"

Danny D. spera sa lanseze curand si un videoclip pentru "Langa tine".


Un inceput de cariera muzicala in forta, si care cu siguranta nu se va incheia aici, tinand cont de vointa si talentul tanarului de 16 ani care a "pus un pariu mare cu viata sa".