Biografia TUDOR CONSTANTINESCU, TOP CHEF, emisiunea de la ANTENA, maestru in arta ciocolatei

ANTENA1 va aduce in curand o emisiune in care  ii vom putea urmari pe cei mai importanti maestri ai artei gastronomice. Bucatari profesionisti si nu amatori. Emisiunea se va numi TOP CHEF. Printre membrii juriului il regasim pe CHEF TUDOR CONSTANTINESCU.
tudor constantinescu cv blog vedete

Cine este TUDOR CONSTANTINESCU? Prietenii ii spun TEO. A copilarit in Ardeal si pina sa plece in BELGIA la varsta de 15 ani, toate vacantele si le petrecea la bunici, ba la CLUJ , ba la BRASOV.

Amintirile copilariei le-a pastrat in suflet. Dar cel mai mult  i-a ramas in suflet amintirea bunicii. Care gatea minunat. Mirosul painii scoase din cuptor si simplitatea bucatelor i-a dat lui TEO cheia succesului. A gati simplu cu bucurie si pasiune.

TEO, TUDOR CONSTANTINESCU si-a desavarsit studiile in BELGIA si a avut sansa de a invata de la mari maestri HERMAN VAN DENDEN, WITTMARNER, MARCOLINI. A ajuns sa fie consultant in gastronomie pentru lantul hotelier MARRIOTT in STATELE UNITE. A  fost consultant gastronomic si pentru vasul de croaziera ROYAL CARIBBEAN.

Dupa ce a calatorit in lung si in lat, a vazut multe tari si a vazut cat de mult a evoluat arta gastronomica, TEO s-a hotarat sa dea  glas unei dorinte. A  devenit createur du gout, creator al gustului. Si cum dulciurile , crearea lor sunt marea sa pasiune si-a deschis la inceput o cofetarie, patiserie unde gurmannzii se puteau desfata cu dulciuri frantuzesti. Nici painea si produsele de patiserienu au fost uitate.  In prezent TEO a ajuns proprietarul a doua  restaurante LE CHOCOLAT.

Un rasfat pentru gurmanzi , pentru oameni obisnuiti dar si oameni din middle-class si high class. TEO crede in suprematia bucatariei franceze. Nu poti vorbi de specialiati daca nu amintesti de rafinamentul frantuzesc. O ciocolata calda, o paine proaspata, o parajitura, un ceai si specialiati precum supa de ceapa, creveti, caracatita cu risotto in sos de sampanie si o delicioasa prajitura FORET NOIRE toate acestea le poti gasi la restaurantul LE CHOCOLAT in BUCURESTI. Pana in 2015 , TEO vrea sa isi extinda afacerea.

CHEF TEO foloseste numai ingerediente naturale, bio iar furnizorii sunt alesi pe spranceana. Publicul e multumit si deja sunt clienti fideli care nu rezista produselo rmarca TEO.

TEO crede ca romanii trebuie sa isi cunoasca drepturile si sa fie mai exigenti Unii producatori vor sa obtina cat mai mult profit fara a da atentie calitatii produselor. O paine gustoasa e facuta dint-o faina anume fara coloranti, fara gluten.

chocolat tudor constantinescu top chef blog vedete
TEO este un iubitor al oamenilor, al emotiilor pozitive. De aceea si-a transformat meseria in pasiune. Spune ca are angajati care vin la job din pura pasiune . Sa creezi un concept al ciocolatei, conceptul de restaurant boutique, aceste lucruri le poti realiza in timp. Cu efort, riscuri, sacrificii. TEO a reusit.

In timpul liber citeste carti motivationale, asculta muzica lui TUDOR GHEORGHE. Nu prea are timp de gatit acasa. Ii plac supele si gateste simplu. Oricine este iubita lui CHEF TEO este o femeie fericita si rasfatata.
Este un barbat carismatic si puternic. Si-a cladit o afacere de succes. De abia asteptam sa il vedem la lucru pe TOP CHEF TUDOR CONSTANTINESCU.

Profesionalism inseamna 5 ani experienta CHOCOLAT si peste 20 de ani in arta culinara.  Cine ajunge in restaurantul LE CHOCOLAT va avea parte de clipe de neuitat. Atmosfera este asihurata de ospatari  a caror uniforme poarta semnatura designerului CATALIN BOTEZATU.

In privinta designului interior creat de STEFAN POPA, parerile sunt impartite. Unii clienti duc dorul meselor de odinioara, cred ca atmosfera era mai vesela. Alti clienti gasesc mobilierul cu nota dominanta maro  prea coplesitor.  Indiferent de parerile asupra designului in ceea ce priveste gustul mancartii toti au aceeasi parere. Mancare cu stil, clienti fericiti.

E vorba doar de un CHEF de TOP.  Numele lui : TUDOR CONSTANTINESCU.
MAI POTI CITI