Biografia TANIA BUDI,vedeta cu vocatia de eterna iubita

Wiki Tania Budi
TANIA BUDI  s-a nascut la Constanta la 6 februarie 1968. A venit la Bucuresti sa studieze dar a fost cucerita de viata  mondena. A inceput trei facultati dar nu stim precis daca le-a si terminat. Blonda spune peste tot ca este absolventa a doua facultati, cea de JURNALISM si FACULTATEA DE MATEMATICA. Mai tarziu s-a apucat si de Facultatea de TEATRU.

Nu credem ca a avut nevoie sa termine vreo facultate. S-a impus opiniei publice prin relatiile pe care le-a avut.  Daca va intrebati de ce nu s-a casatorit pana acum  raspunsul e simplu. Nu a gasit persoana potrivita, si basta.

"CRED IN TAINA SFANTA A CASATORIEI, CRED PROFUND, DAR TREBUIE SA O FACI CU PERSOANA POTRIVITA. SA NU ITI FIE TEAMA SA TE CASATORESTI, SA NU ITI FIE TEAMA SA RAMAI SINGURA. INTOTDEAUNA AM FACUT CE TREBUIE, CEEA CE ESTE BINE. DACA AR FI SA STAU CU CINEVA IN CASA,DOAR CA SA NU FIU SINGURA ,M-AS SINUCIDE INTR-O LUNA"

Ei, unii dintre cei mai cuceritori barbati au curtat-o pe blonda TANIA. Dac ar fi sa-i enumeram doar pe cei mai cunoscuti: un englez OLIVER care parea la momentul respectiv, un barbat deosebit, CATALIN BOTEZATU, DAN BITMAN, MUGUR MIHAESCU,  si recent ADRIAN CRISTEA, mai cunoscut drept "PRINTUL" decat ca un bun fotbalist.

BIANCA DRAGUSANU a avut un schimb de replici cu TANIA BUDI legat de o presupusa infidelitatea a fotbalistului. Din prietene cele doua au devenit rivale. TANIA declara" LAS-O SA ZICA CE VREA, ASTA VREA , ASTA II PLACE, EU NU MA BAG CU OAMENI CARE SUNT LA ACELASI NIVEL DE EDUCATIE CU MINE, NU AM CUM SA COMENTEZ LUCRURI DE GENUL ASTA. E SUB DEMNITATEA MEA"

Cum adica EU MA BAG ??? Cu oameni de acelasi nivel, educatie, cultura? Sa intelegem ca BIANCAI ii lipseste educatia si cultura? Lucruri pe care fotbalistul CRISTEA le detine din plin. Dar cand s-a iscat scandalul dintre LUCIAN VIZIRU si TANIA BUDI atunci cum era? VIZIRU a avut o legatura de o vara cu TANIA, apoi  dupa o vreme a acuzat-o pe aceasta ca nu ar avea demnitate. Si atunci TANIA nu a vorbit decat prin intermediul fratelui sau. Ce sa intelegem?

Ce fel de barbati au  reusit sa ii cucereasca inima domnitei care nu e de acord cu operatiile estetice dar foloseste injectiile cu botox pentru frumusetea "naturala".

TANIA A IUBIT si a fost iubita. Dar si inselata spune ea. "AM FOST INSELATA DE CATEVA ORI, AM VRUT SI AM CALCAT SRAMB De CATE ORI AM VRUT"

TANIA este o prezenta obisnuita a evenimentelor mondene indiferent de anotimp. E si femeie de afaceri. Impreuna cu fratele sau este proprietara clubului JEZOO, care reuneste vara pe langa amatorii de distractii si vedete din showbizz.

Indiferent daca merge la piata, isi plimba catelul,isi duce masina la spalatorie  TANIA este unul din persoanele vanate de paparazzi. Vara  aceasta  TANIA a intrat in topul vedetelor laudate pentru fizicul impecabil.

Asa sa il fi cucerit TANIA pe ADI CRISTEA? Se pare ca cei doi au recunoscut ca sunt impreuna. Asta numai dupa ce " PRINTUL" s-a despartit de BIANCA DRAGUSANU. Se pare ca TANIEI  ii place sa traiasca la cote maxime. Si da , uraste rutina in cuplu. De cate ori s-a simtit obisnuinta in cuplu TANIA spune ca s-a retras.

Sa vedem cat va dura aceasta noua legatura a TANIEI. Mai precis cum va lupta ADRIAN  fotbalistul sa mentina treaza atentia si interesul TANIEI BUDI. Pana va gasi barbatul potrivit sa o duca la altar, TANIA BUDI prefera sa fie iubita. Doar e vedeta

TANIA BUDI a aparut in cateva episoade a telenovelei "NARCISA SALBATICA".