Biografia SIMONA NAE cantareta blonda care spune "COJI DE PORTOCALE", "BADLY", 'CIAO"

Blonda SIMONA NAE a revenit pe scena muzicala in aceasta vara spre bucuria fanilor ei care ii apreciaza calitatile, o voce si un fizic  de admirat.

Simona Nae s-a nascut la  OLTENITA in judetul Calarasi la 10 iulie 1985.

wiki simona nae blog vedete
A participat la emisiuni de copii "BA DA, BA NU" iar la ABRACADABRA era mereu invitata speciala.
Intra in lumina reflectoarelor in 2003 la FESTIVALUL CERBUL DE AUR. A cantat alaturi de ALEXANDRA UNGUREANU si NICO.

Si-a dorit sa participe la EUROVISION dar nu a trecut mai departe de preselectii. In acea perioada presa a vorbit de idila blondei cu VLAD MIRITA.

Cel care avea sa-i cucereasca inima a fost BOGDAN TOPCIU ,impresar  si actual logodnic. In vacanta petrecuta in SARDINIA, BOGDAN avea sa-i ofere inelul de logodna intr-un loc special ,intr-o pestera plina de mister. Momentul a fost special si de neuitat pentru frumusica SIMONA. Se pare ca BOGDAN e genul de barbat pe placul SIMONEI, intelegator , tandru,sincer si descurcaret.

Cei doi nu se grabesc spre altar pentru ca SIMONA pune accent pe cariera, casatoria mai poate astepta.
In 2004 SIMONA colaboreaza cu cei de la trupa SISTEM pentru piesa SPERANTE. SIMONA are studii muzicale. A intrat la liceul DINU LIPATTI la sectiunea pian dar a terminat la liceul GEORGE ENESCU la sectiunea harpa.

Unii isi mai amintesc si de prezenta ei pe vremuri la emisiunea INELUL CU DIAMANT. Dupa cateva emisiuni s-a decis sa renunte. Si-a dat seama ca acea emisiune nu o reprezinta. Cum sa isi puna farmecele in joc in fata unui barbat care oferea "inelul cu diamant"? Mai ales ca la acea emisiune participau tot felul de fete ce isi doreau vizibilitate in televiziune. Nimic serios si profesionist.

A mers mai departe pe drumul ei care insemna muzica. SIMONA NAE e posesoarea unei voci. Altfel nu isi pierdea timpul MARIUS MOGA cu care SIMONA a colaborat. Si nu numai cu MOGA a colaborat. CONNECT-R, BOGDAN POPOIAG, DANI GUTTI.

V-ati fi asteptat sa colaboreze si cu TATAEE? Ei bine, SIMONA apare in videoclipul cu JERRY CO si TATAEE intitulat "STAI (ESTI IN PERICOL).

simona nae biografie blog vedete
O perioada SIMONA a luat o pauza de pe scena muzicala. In acest timp a colaborat cu cei de la DISNEY si a participat la dublarea unor voci din desenele animate, indeplinindu-si astfel visul din copilarie. Si chiar daca nu se castiga bani multi din asa activitate, pentru SIMONA a fost o bucurie sa  fie parte din desene ca " "PRINTESA SI BROSCOIUL", CRACIUN FERICIT", "O POVESTE INCALCITA", " REGELE LEU 2 "SIMBAD" si trilogia  ALLADIN. Sa nu uitam ca debutul muzical al SIMONEI s-a petrecut in copilarie cand avea doar 5 anisori.

A castigat preselectia la grupul MELORITM si apoi a studiat la PALATUL COPIILOR cu profesoara LACRAMIOARA MITROAICA. Publicul a apreciat melodia "COJI DE PORTOCALE", "CIAO" si recenta "BADLY". A mers pe mana celor care au introdus sound-ul vintage in muzica romaneasca si nu a dat gres.

A pregatit un album si pentru intrarea in circuitul international. Vorbim de MAREA BRITANIE. Se stie doar cata atentie se acorda muzicii in tara care i-a dat lumii pe nemuritorii BEATLES. SIMONA NAE impresioneza prin vocea ei, si prin tenacitate. Doreste sa vorbeasca lumii de muzica. Impresioneaza in primul rand prin talent. Si nu prin  tinutele de scena. Fuste mini, mini sau body-uri a la GAGA.

SIMONA NAE, o voce de care vrem sa auzim mai des.
MAI POTI CITI