Biografia RADU BUZAIANU de la SHOWTIME pe ANTENA 2

radu buzazianu wiki blog vedete
Radu Buzaianu este un jurnalist talentat. Inteligent, sensibil, responsabil. Spune ca "defectul" cel mai mare al sau este perfectionismul. S-a nascut la 24 august 1984. Tocmai a implinit 28 de ani. Cea mai mare realizare a sa este familia, sotia,superba fetita DARIA si catelul BIGGIE.

A lucrat in presa scrisa la "ADEVARUL" la reviste precum, "APROPO", "STAR", "CONFIDENTIAL", OK MAGAZINE" si cateva luni la casa de productie a televiziunii KANAL D. Vara aceasta a luat o mare hotarire. A acceptat sa preia fraiele emisiunii "SHOW-TIME." Primul succes a fost  pe vremea cand era elev in ultima clasa de liceu. Aparea ca invitat la o emisiune moderata de ANDREI GHEORGHE.

Au trecut zece ani, si RADU BUZAIANU  este moderator iar ANDREI GHEORGHE este invitat.  ASTA DA, REUSITA! A realizat interviuri cu multe din vedetele noastre. Are har, are condei si limba ascutita. Unul din ultimele interviuri  este  despre DOREL VISAN. Un mare actor care spunea "E O VIATA DESUCHEATA. AM BAUT TOATA LUMEA.

NU AM VAZUT ASA CEVA. LA NOI E FOARTE MULT ZAT SI PREA PUTINA CAFEA. SI ZATUL ASTA E FIERT DE TREI, PATRU ORI, IAR ROMANUL IL INGHITE."

Si  ca sa existe si oameni care isi doresc sa bea o cafea buna fara zat, RADU s-a hotarat sa invite in emisiune oameni care au ce spune.   Asa cum spunea in promo-ul emisiunii nu vrea sa auda de vedetele de care avem parte in ultima vreme.

" CRED CA  A VENIT VREMEA SA NE LUAM MONDENUL INAPOI. DUPA CE IN ULTIMII ANI TABLOIDELE AU CONSTRUIT PERSONAJE STUPIDE CARE SA RIMEZE CU NIVELUL LOR E MOMENTUL SA LE PUNEM PUNCT. NU MAI VREAU SA AMESTECAM CELEBRITATILE CU IDIOTII." RADU BUZAIANU

cv radu buzaianu blog vedete
Jurnalistul  vrea sa traiasca in prezent. "LA 28 de ani imi vine sa traiesc in prezent".  In acest prezent in care are curajul sa vorbeasca despre CAPATOS care face emisiuni ce nu au rating dar a creeat mitul audientei, despre  CRBL, ZAVO, personaje care nu au de-a face cu vedetismul. Si apoi care vedete? "AVEM NOI VEDETE IN TARA ASTA? Asta ramane sa descopere oamenii care se uita de luni pina joi la 18.30 la SHOWTIME, emisiunea lui RADU BUZAIANU,

Care sunt placerile omului RADU? Meseria desigur, cartile, filmele,muzica. Asculta ROBIN WILLIAMS, COLD PLAY, LILY ALLEN. MELODIA PREFERATA? "THE SCIENTIST" a celor de la COLDPLAY. Filme  preferate: ONCE UPON A TIME IN AMERICA, FROST/NIXON.

Oameni care il inspira si pentru care are tot respectul: OCTAVIAN PALER, ILIE NASTASE. Radu  e jurnalist,o meserie  care "nu este usoara". Multi chemati, putini care trec linia de sosire. RADU BUZAIANU  este cu siguranta dintre cei chemati. Multi ii vor urmari emisiunea, si ii vor citi blogul. E deajuns sa te uiti la o emisiune .

SHOWTIME, emisiune, spectacol, verva, umor, seriozitate. RESPONSABIL si "VINOVAT" este doar RADU. "NOROC CA M-AM APUCAT DE FACUT EMISIUNEA ASTA CA ALTFEL VORBEAM SINGUR, INEBUNEAM". EMISIUNEA are contraindicatii pentru cei care "SE STIU STUPID PEOPLE".Comentarii

  1. Prezinta mult mai bine decat mataita aia de Oana Mares. E hazliu, stie sa puncteze foarte bine ce trebuie punctat si are niste critici foarte pertinente. Se vede ca judeca bine si ca vede bine lucrurile. Tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.