Biografia MANE DE LA PARRA, iubitul cantaretei, actritei MAITE PERRONI

MANE DE LA PARRA, MANE, nascut MANELIK DE LA PARRA BORJA este actor, cantaret, textier, producator. S-a nascut in NEW MEXICO la 23 decembrie 1982.

MANE DE LA PARRA BIOGRAFIE BLOG VEDETE
Canta la chitara si pian. Genul muzical abordat este latino, pop, rock.

Este nepotul unei scriitoare cunoscute YOLANDA VARGAS  DULCHE.. MANE a studiat la  BERKLEE COLLEGE OF MUSIC si a absolvit in 2005.

Pentru inregistrarea primului sau album, MANE a colaborat cu o serie de muzicieni importanti. O parte a albumului s-a inregistrat in BUENOS AIRES la studioul lui ALEJANDRO LEMER.

Pentru cealalta jumatate a albumului , MANE a colaborat in STATE cu basistul lui J  LO si percutionistul lui STEVIE WONDER.

Mixajul albumului a fost realizat de producatorul care a castigat 14 premii GRAMMY.

MANE a jucat in telenovele de succes.

CORUNA DE LAGRIMAS-2012

CACHITO DE CIELO-2012

EL CIELO EN TU MIRADA-2012

ESPERANZA DEL CORAZON-2011

NINA DE MI CORAZON-2010

VERANDA DE AMOR-2009


In curand il vom vedea pe MANE DE LA PARRA in telenovela CACHITO DEL CIELO, "UN COLT DE RAI" unde joaca alaturi de iubita din viata reala MAITE PERRONI. Se pare ca chiar MAITE le-ar fi cerut producatorilor TELEVISA sa joace impreuna . Iar producatorii i-au satisfacut acest capriciu, doar MAITE e una din vedetele de marca.

Inainte de inceperea filmarilor la telenovela "UN COLT DE RAI" toti actorii si producatorii au participat la o slujba de binecuvantare semn ca au sperat ca prin forte proprii dar si ajutor divin   telenovela sa fie un succes si sa aiba audiente.

Iubitorii telenovelelor sunt incantati ca MAITE si MANE formeaza un cuplu in viata reala.  Ei se declara fericiti si nu vor sa divulge secretele vietii lor din spatele scenei. S-a tot speculat ca se vor casatori dar cei doi planuiesc o nunta departe de ochii curiosilor. Paparazzi sunt mereu pe urmele lor.

MANE a fost revoltat si i-a luat apararea iubitei cand paparazzi au surprins-o topless in gradina casei sale. A spus ca ziaristiii merg prea departe si le invadeaza viata privata. MANE are numai cuvinte de lauda la adresa iubitei sale.

wiki MANE DE LA PARRA vedete blog
O considera o femeie frumoasa, un suflet cald, o femeie afectuoasa care a muncit indarjit sa ajunga unde este. Si ceea ce este cel mai important nu a uitat de unde a plecat. O profesionista devotata meseriei.

Nici MAITE nu se lasa mai prejos. Spune despre MANE ca este un om si un actor admirat si tare iubit de toata lumea. E inteligent, cu un zambet cuceritor, o minte ascutita. MANE a jucat in telenovela ESPERANZA DEL CORAZON alaturi de SOFIA CASTRO, nimeni alta decat fiica ANGELICAI RIVERA.

MANE DE LA PARRA actor si cantaret. Fanii  asteapta telenovela "UN COLT DE RAI".

Vor trai alaturi de protagonisti momente de incantare. Doar este vorba de o poveste de dragoste.  Chiar daca MANE  apare doar in cateva episoade.MAITE va aparea alaturi de PEDRO FERNANDEZ.
MAI POTI CITI