Biografia Iuliana Ciugulea,actrita care pretuieste "CONVERSATII ESENTIALE" la DIGI 24

IULIANA CIUGULEA este in prezent actrita la TEATRUL BULANDRA din Bucuresti. A absolvit UNATC BUCURESTI in 1986.

Iuliana Ciugulea Wiki Biografie Blog Vedete
La inceputul carierei a jucat la TEATRUL ODEON. Am putut sa o vedem in  piese ca " MASINA DE SCRIS" "NEBUNIA REGELUI GEORGE" "OCHIUL PENDULEI" "ORFEU SI EURIDICE".

Dupa 12 ani petrecuti la TEATRUL ODON , IULIANA ajunge la TEATRUL BULANDRA. Era anul 1999, anul cand actrita incepe sa viseze  la televiziune. Si nu numai ca a reusit sa intre in televiziune dar va reusi  sa se impuna si sa devina  un nume apreciat pentru tenacitatea cu care  a promovat lumea artei.

Crescuta in casa unor parinti simpli asa cum declara actrita, a stiut sa ridice privirea si sa razbata in viata.
A fost pe rand reporter, realizator de emisiuni . A ajuns  sa initieze si sa produca proiecte culturale. Azi se poate mandri cu faptul ca a reusit sa fie si membru in consiliul de administratie al RADIODOFUZIUNII ROMANE.

1999-2003 inseamna pentru IULIANA PRO-TV. Colaboreaza cu TVR unde realizeaza doua emisiuni culturale.

Emisiunea TRAVELING CIRCULAR de la TVR, primeste PREMIUL APTR. In 2006 realizeaza pentru REALITATEA TV o campanie numita REALITATEA CULTURALA. Anul urmator realizeaza timp de cateva luni o emisiune la televiziunea GOOD LIFE CHANEL, televiziune care se va desfiinta ulterior.

Isi pune semnatura si pe realizarea unor emisiuni pentru romanii din diaspora la NEW YORK dar si o emisiune de calatorii. IULIANA a stiut ca orice vis se poate indeplini daca esti pregatit, poti sa o iei oricand de la capat.

IULIANA CIUGULEA "SUNT OMUL INTALNIRILOR DE CARE AM AVUT PARTE: PARINTII, INVATATORUL, PROFESORII, BAIETII MEI, TAVI SI CALIN"

IULIANA recunoaste influenta asupra devenirii ei a unor oameni care au schimbat-o si motivat-o sa mearga in directia dorita. ADRIAN SARBU, regizorii ANDREI SERBAN, DUCU DARIE, GHEORGHE DINICA, NINA CASSIAN, FLORIAN PITIS.

De-a lungul vremii a realizat o serie de interviuri cu mari personalitati ale lumii artistice. A stat de vorba cu FRANCO ZEFFIRELLI, LUCIANO PAVAROTTI, JEREMY IRONS, FLORIAN PITIS,BILLY ZANE,DINA COCEA, TAMARA BUCIUCEANU.

A reusit sa aiba o familie reusita. Sotul ei este actorul CLAUDIU STANESCU si au impreuna doi baieti : OCTAVIAN SI CALIN.

Ii ramane timp sa calatoreasca mai mult in scop profesional. Asa s-a intamplat cand IULIANA si-a insotit colegii de la BULANDRA intr-un turneu la MOSCOVA. IULIANA nu a urcat pe scena. Pentru ca filma pentru emisiune.

De ceva vreme IULIANA a ajuns la DIGI 24. Aici realizeaza doua emisiuni de cultura. Lupta pentru promovarea imaginii culturii si a oamenilor ei deosebiti. "CONVERSATII ESENTIALE" si DIGI CULT sunt cele doua emisiuni de care se ocupa IULIANA CIUGULEA. De ce tocmai DIGI 24? " SUNT FERICITA CA POT FACE AICI CEEA CE IUBESC ADICA PRESA DE CALITATE".

IULIANA a invatat de la oamenii mari ca atunci cand iti doresti poti face orice. "POTI FI SI SUPERMAN SI BATMAN, DACA VREI CU ADEVARAT". Ce isi mai doreste IULIANA CIUGULEA, actrita, realizatoarea, sotia si mama?

Isi doreste sa reuseasca sa scape cultura de buruieni. Sa aduca lumina in sufletele celor insetati de arta si frumos.  E pacat ca talentul actritei IULIANA CIUGULEA nu a fost pus in valoare in filme. Totusi IULIANA a jucat in trei filme . Dar a realizat un film documentar "VIATA IN PROGRAM" despre  oamenii care sufera de hipertensiune arteriala pulmonara, film pe care l-a prezentat la CLUJ NAPOCA.

Emisiunile culturale ale IULIANEI CIUGULEA  sunt un regal pentru iubitorii artei si a artistilor. "ORICE OM ARE DREPTUL  DE A SE BUCURA DE ARTA SI DE A PARTICIPA LA VIATA CULTURALA A SOCIETATII" - (din Declaratia fundamentala a drepturilor omului).
MAI POTI CITI