Biografia CODRUT EUGEN KEGHES AKA "DEZBRACATU", actorul cu umor la purtator

Wiki EUGEN KEGHES Blog Vedete
"DEZBRACATU" s-a nascut in Ploiesti la 25 februarie 1972. Era un copil visator,plin de imaginatie. In copilarie a facut tot felul de nazbatii si visa la tot feluri de meserii,marinar,inginer si tot asa. Colegii de liceu isi amintesc si acum cu drag de poantele, umorul si nebuniile pe care le facea.

PRIMA -Tv avea sa ii devina  casa, aici a gasit oameni profesionisti care ulterior aveau sa ii devina prieteni. In 2001 castiga concursul de bancuri BANC SHOW. A fost remarcat de SERBAN HUIDU care i-a propus sa faca parte din echipa CRONICII CARCOTASILOR iar acest moment reprezinta unul din cele mai dragi momente legate de CRONICA.

Inainte de CRONICA CARCOTASILOR a realizat emisiuni precum "COMEDY BAR". Iubeste oamenii si pe unde trece straneste veselie si zambete. Oamenii sunt in permanenta sursa de inspiratie.  Este ferm convins ca talentul sau este un har divin. "TALENTUL E CEVA DE SUS, DE LA DUMNEZEU. DEGEABA TE DUCI LA FACULTATE DACA NU AI PALMA LUI DOAMNE DOAMNE PE CAP."

Este mereu pe drumuri intre munca de la radio si cea de la televiziune dar nu se plange. Munca ii da sansa sa isi dezvolte imaginatia. In plus aici in radio si televiziune sunt prietenii lui. Ba chiar si cu  nasul se intalneste mare parte din zi. MIHAI SI CRISTINA GAINUSA sunt nasii de cununie ai cuplului CODRUT si LAURA KEGHES. CODRUT a pus la bataie farmecul din dotare sa-si cucereasca frumoasa  sotie.

S-au cunoscut la munte, la PREDEAL. CODRUT e mandru de sotia sa pe care o considera inteligenta, frumoasa si o extraordinara mamica. CODRUT si LAURA au un baietel de aproape 3 ani, STEFAN.
LAURA si STEFAN sunt izvorul energiei carcotasului. In weekend-uri CODRUT e fericit ca isi poate dedica timpul familiei. Ar fi binevenita si o vacanta dar cine stie cand se va intampla asta.

CODRUT KEGHES a creeat un personaj care i s-a lipit ca marca de scrisoare. E vorba de "DEZBRACATU". CODRUT stie  ca nu va scapa de "DEZBRACATU" toata viata. Stie ca si la 90 de ani lumea il va striga tot "UITE-L PE DEZBRACATU". Daca ar scrie o carte despre el CODRUT ar numi-o "DEZBRACATU DE SUCCES".

Cine poate spune ca l-a vazut pe CODRUT ,trist? Au fost si astfel de momente. Moartea lui TONY TECUCEANU i-a indurerat pe toti  dar mai ales pe CODRUT pe care il lega o mare prietenie de acesta.
CODRUT   este un om bun, sensibil ,talentat. Numai "DEZBRACATU, este un "ticnit" simpatic.

Cel mai adesea lumea il striga: CATALIN, CICI, DEZBRACATU. Codrut s-a obisnuit cu asta. Cu ce nu se va obisnui niciodata? "CEL MAI MULT URASC PROSTIA, NESIMTIREA SI LIPSA DE RESPECT".
Biografie EUGEN KEGHES Blog Vedete

CODRUT e artistul care isi respecta publicul. Si asta presupune reciprocitate. "DACA MERGI  PE STRADA, STAI LA COADA, COMENTEZI SI II FACI PE OAMENI SA RADA, II INCARCI CU ENERGIE. IAR TU  Te INCARCI LA RANDUL TAU. E O CHESTIUNE DE RECIPROCITATE".

CODRUT are timp sa faca sport, doar a fost campion la ciclism. Are si talente muzicale ascunse. In copilarie a cantat la mandolina si la acordeon. Si in general nu are fitze.  "Fitzele" au ramas in trecut pe vremea cand s-a ocupat de emisiunea "FITZE CU DEZBRACATU".

CODRUT KEGHES ne face diminetile bune. La radio mai nou intruchipeaza un personaj din realitate.
Cine nu rade la glumele "DIN TOLBA LUI BANCIU"? CODRUT  ar merita si roluri in filme. Si nu ar zice nu nici unui rol in telenovele. Cu o mica precizare: nu ar accepta orice rol, ar trebui sa fie unul care sa ii puna in valoare talentul.

Caci numai la asta te poti gandi atunci cand il vezi si il auzi pe CODRUT. Cand vorbeste serios si cand glumeste? E umor pus in scena sau umorul sau nativ de care nu se desparte nici in viata?

Actor, comic si  familist.  El este CODRUT KEGHES , eternul DEZBRACATU.
MAI POTI CITI