Biografia CHIMIE AKA MISU FOARFECA, un hip-hopper "cool"

gradinasanatatii.ro
I-a placut sa scrie din copilarie si s-a indreptat spre jurnalism. A terminat facultatea dar muzica l-a coplesit. E simplu spune MISU, doar muzica l-a ales. Baiatul subtirel s-a ales cu o porecla in copilarie si uite asa MISU e CHIMIE.

Spune ca este inspirat de multe lucruri de la un ras de copil, un peisaj, un copac. Pentru ca a terminat o facultate de jurnalism e foarte atent la texte. E chitibusar cu accent de perfectionism. Are un mod lejer de a vorbi si nu e deloc fitos. A debutat la mare, la CONSTANTA. Emotiile erau mari si nu isi aduce aminte decat de haosul prezent.

CHIMIE aka MISU FOARFECA e casatorit. In orice face cauta echilibru. In spatele tatuajelor se ascunde un suflet sensibil de artist. Cand vrea sa se relaxeze gateste.

La un moment dat spera sa apuce sa scrie o carte. Unul din tatuaje il reprezinta chiar pe MIHAI EMINESCU. Surprinzator pentru unii. CHIMIE spune ca are tot respectul pentru opera  si omul, jurnalistul EMINESCU.

Albumul MAMBO SIRIA a fost inspirat chiar de muzica formatiei. CHIMIE are concerte in toata tara si un public care il apreciaza. In scurt timp el a devenit un idol pentru tineri. Pentru cei care iubesc acest gen de muzica.

"RESPIRO","OMUL MODERN, "GAURA DE OZON, sunt melodii, albume apreciate. CHIMIE apreciaza oamenii talentati si accepta orice colaborare profesionala. In timpul liber asculta hip hop, si muzica de jazz,se plimba si desigur se intalneste cu prietenii. Recunoaste ca asculta chiar si muzica lautareasca dar muzica buna.

Accepta critica, nu se fereste de ea dar pina acum a avut parte de atitudini pozitive din partea publicului.
A concertat alaturi de SHADOW BOX, EL NINO. Un artist care canta rappsi hip hop asculta si MICHAEL JACKSON.

O sursa de inspiratie pentru toti artistii lumii. CHIMIE aka MISU FOARFECA un nume recunoscut, apreciat. Fanii asteapta cu drag sa mearga la concertele sale. In rest, CHIMIE lasa muzica sa vorbeasca.<