Biografia CATALIN OPRISAN, ONE MAN SHOW,jongleur ,sport,monden si umor

biografie CATALIN OPRISAN blog vedete
CATALIN OPRISAN s-a nascut sub o stea norocoasa.  EDMONDO DE AMICIS spunea ca devenirea unui om in viata tine de educatie. Mai in gluma mai in serios, daca atunci cand ajungi acasa de la maternitate dai cu ochii de o biblioteca. Doar e unul din citatele favorite ale lui CATALIN OPRISAN.

Se pare ca in casa in care a copilarit cu siguranta se gasea si o mare biblioteca. CATALIN a citit mult la viata sa. A aparut la televizor cand era un copil. A debutat in calitate de prezentator al emisiunii "LUMEA COPIILOR. Mai recita si poezii si ode inchinate "conducatorului IUBIT", drept pentru care era recunoscut de copii afara la joaca.

Nu prea a avut mult timp de joaca. Copilul CATALIN avea un program extrem de riguros. Asta nu inseamna ca nu a avut timp si de ceva nazbatii. A terminat liceul bilingv 'MIGUEL  De CERVANTES".
Daca nu a devenit jucator de fotbal pentru ca ii placea scoala mai tarziu, CATALIN avea sa scrie o carte inchinata iubitorilor echipei STEAUA.

Cartea "STEAUA, LEGENDA UNEI ECHIPE"-"TIN SA PRECIZEZ CA ESTE PRIMA CARTE DE ISTORIE OFICIALA DIN ROMANIA. LA SFARSITUL ACESTEI CARTI SE REGASESTE UN CD cu 85 de pagini, CARE NU AU PUTUT INTRA IN CELE 400 DE PAGINI.

CATALIN OPRISAN este unul din cei mai renumiti jurnalisti sportivi. A scris sute de editoriale de sport, a facut emisiuni ba chiar a realizat o vreme si un matinal. A trecut pe la B1 TV, GSP TV, DOLCE SPORT.
A realizat peste 400 de emisiuni la GSP cu SMILEY TV.

A demisionat in momentul in care ora de difuzare a emisiunii sale a fost schimbata fara sa fie macar anuntat. Nu a existat nici un fel de comunicare cu sefii si atunci CATALIN nu a vrut sa fie in acealsi segment orar cu vedetele revistei cu iepurasi.

La B1 TV a realizat SAPTAMANA MONDENA alaturi de ROXANA ILIESCU. Trecerea a fost usoara pentru ca mereu au existat asemanari intre sport si monden.  A realizat interviuri cu personaliati  daca ar fi sa ne gandim doar la interviul pe care l-a luat poetului, politicianului VADIM TUDOR.
CATALIN are umor, talent de improvizatie si suflet de copil.

De ce? CATALIN crede ca  e mai bine sa ai un suflet de copil decat sa fii tota viata in pielea unui adult neinteles. Dar cea mai mare realizare a vietii sale este baiatul sau EDI de care este tare mandru.
Si   nu se compara cu nimic altceva.

CATALIN a ajuns redactor sef al stirilor ANTENEI . Se ocupa si de stirile de pe site-ul televiziunii si  chiar  a revenit la televizor cu o rubrica de stiri neconventionale la matinalul "NEATA CU RAZVAN SI DANI"
CATALIN este omul care se tine de promisiuni.

In urma cu ceva vreme le promisese matinalilor ca li se va alatura cu bucurie cand va fi liber de contract.
wiki CATALIN OPRISAN blog vedete
Momentul acela a sosit. Promisiunea eeste onorata. Din 17 septembrie 2012, CATALIN OPRISAN  apare in matinalul "NEATA CU RAZVAN SI DANI". Va prezenta stiri de viata, stiri haioase in stilul sau caracteristic.

CATALIN OPRISAN  are talent de imitator. De la EMERICH IENEI   la ADRIAN PAUNESCU, CATALIN a adus zambete. Daca el se hotareste sa prezinte o stire, un eveniment  atunci oricat de banal e, nu ai cum sa nu te astepti la o portie sanatoasa de ras.

Rasul e un medicament pentru suflet. Si doar stim bine  de la un invatat. ORICE ZI IN CARE NU AI RAS ESTE O ZI PIERDUTA. CATALIN OPRISAN este cu adevarat un SHOW MAN. Jurnalist, prezentator, realizator de emisiuni, editorialist,blogger. Ambitia si vointa i-au purtat pasii spre succes. Sa nu uitam de eforturi, sacrificii,sute de carti citite. Nu e o gluma si CATALIN OPRISAN a inteles ca nu exista suuces fara transpiratie. Dar rezultatul e unul demn de admiratie.

CATALIN OPRISAN ne invata de aici incolo la ANTENA cum sa  facem haz de necaz. CU UMOR, SERIOZITATE SI PROFESIONALISM.
MAI POTI CITI