Biografia cantaretului MATTYAS aka FLOREA VALENTIN BOGDAN, "specialistul" MI AMOR

Daca nu stiti exact cine e MATTYAS, precis ati ascultat hiturile lui MI AMOR, SECRET LOVE, REMEMBER. Desi si-a dorit sa cunoasca succesul acasa,hazardul a facut ca drumul spre o cariera promitatoare sa inceapa in GRECIA.

MATTYAS aka FLOREA VALENTIN BOGDAN wiki blog vedete
MATTYAS e numele de scena. Numele din  viata este FLOREA VALENTIN BOGDAN. S-a nascut la Bucuresti la 14 mai 1982. A terminat SCOALA DE MUZICA si canta la pian si trompeta.

Colaboreaza cu producatori internationali. In 2010 iasi schimba stilul muzical si  iese la rampa cu melodii care ii aduc succes.

In GRECIA este iubit de public dar si de presa care l-a numit  SAKIS ROUVAS DE ROMANIA.

Ce nu a reusit in tara,reuseste pe meleaguri straine. Participa la show-ul X FACTOR din GRECIA ,canta si reuseste sa faca din acea seara unul din cele mai importante momente ale carierei. SAKIS ROUVAS este unul din cei mai iubiti cantatreti ai GRECIEI si a reprezentat tara la EUROVISION. MATTYAS e la inceput de drum dar reuseste sa cucereasca publicul din ESTONIA, Bulgaria, CIPRU, FRANTA, BELGIA, GERMANIA. Nu stim daca a reusit sa cante in tara in cat mai multe orase dar stim sigur de concertul lui MATTYAS din indepartata SRI LANKA.

Daca tot canta despre dragoste MI AMOR, SECRET LOVE mai are timp de iubire? MATTYAS  nu prea are timp sa se dedice unei povesti de iubire. Pune accent pe cariera. Dar stie ca iubita lui trebuie sa fie asemenea unui "ingeras" intocmai ADRIANEI LIMA, preferata cantaretului. Femeia de langa el trebuie sa fie puternica, sensibila dar cel mai important trebuie sa il sustina in  profesie  si nu numai.

MATTYAS e ocupat cu concertele si e fercit ca publicul ii iubeste muzica. Mai are de muncit dar  prin efort si vointa poate ajunge la recunoastere internationala. Iar romanii pot fi mandri. Romania  continua sa fie promovata in strainatate tot prin muzica si sport.

Mattyas - Mi amor official video
MAI POTI CITI