Biografia AUGUSTA LAZAROV, destin si dragoste intre doua tari, ROMANIA si Spania

AUGUSTA DUMITRASCU s-a nascut la TG JIU la 10 august 1975. Parintii au sustinut-o in tot ce a facut. Are frumoase amintiri din copilarie cand mai facea si nazbatii alaturi de fratele sau. Tatal sau a lucrat in turism iar mama a fost economist-contabil.

Wiki Augusta Lazarov
A sosit in Bucuresti in 1994 cu gandul sa faca studii universitare. Habar nu avea ce ii rezervase destinul. O viata profesionala sub indrumarea unui om genial si o dragoste ce a dat dependenta. AUGUSTA, frumusica  scria poezii, poeme in proza. Participa la un cerc literar al Liceului GHOERGHE LAZAR. A intrat la facultate si a studiat managementul turismului.

Dorea sa aiba bani de buzunar si de aceea a gasit necesar sa isi caute un job.  Fire  de artist s-a ocupat de domeniul cultural la ziarul "ULTIMA ORA".A incercat si viata de radio la EUROPA NOVA unde a prezentat stiri si o emisiune de cinema.

In 1999 impreuna cu alti colegi : Alexndra Dinu, Cristina Cepraga, Dinu Maxer, Adriana Titieni, Catalin Maruta, Dalia Octavia Pusca, da concurs la TVR. Unii s-au orientat spre stiri si altii spre divertisment. A inceput cu jurnale inregistrate apoi a intrat  in direct pe TVR 2, A stat doi ani 2000-2002 si a prezentat jurnalul de sstiri.

In 2002 participa la un casting pentru o emisiune la ANTENA 2 si desi nu avea de gand sa schimbe jobul avea sa debuteze in televiziune  cu o emisiune numita BABILONIA. Emisiunea era creata dupa ideile maestrului LAZAROV.

A rezistat un singur sezon dar avea sa ramana sa lucreze la casele de productie ale  omului VALERIU LAZAROV. Augusta isi aminteste ca VALERIU a invitat-o in SPANIA sa lucreze sub indrumarea sa.
I-a dat incredere si AUGUSTA incurajata a acceptat. A facut cursuri intensive de limba spaniola si  in 2003 avea sa paraseasca tara.

Sarbatorile de iarna ale anului 2003 le petrecea alaturi de familie si VALERIU la Madrid. LAZAROV i-a facut o surpriza si a cerut-o in casatorie. Ea avea 27 de ani dar nu a ezitat nici o secunda sa spuna  fericita da. Multi au fost cei care au acuzat-o ca nu putea sa iubeasca un barbat mai in varsta ca ea cu 40 de ani. VALERIU LAZAROV s-a nascut la Barlad la 20 decembrie 1935. Era un nume in televiziune cu multe emisiuni si formate create, audiente  record , firme. A creat o adevarata scola de televiziune pentru italieni, spanioli si romani.  AUGUSTA a spus la vremea respectiva si mult dupa moartea iubitului sot ca a trait o poveste de iubire speciala.

Erau impreuna in fiecare zi. AUGUSTA a avut sansa de a avea un sot care i-a fost si mentor profesional. In august 2004 aveau sa faca casatoria civila la MADRID. AUGUSTA s-a lasat coplesita de energia, optimismul si imensa creativitate a sotului. Se crease o legatura profunda intre ei, ce avea sa dea dependenta. Depindeau unul de altul. NU a avut probleme cu cele doua foste sotii ale maestrului si nici cu copiii acestuia.

Gratie lui VALERIU , AUGUSTA avea sa fie bine primita si acceptata de familie.

AUGUSTA incepuse sa se obisnuiasca cu tara. limba si civilizatia spaniola.  Impreuna faceau naveta si in tara pentru ca LAZAROV era preocupat de  emisiunile pe care le facea in tara. Era neobosit si nu vroia sa auda de odihna si relaxare. Si apoi ca intr-un cosmar, VALERIU LAZAROV avea sa moara la 11 august 2009.

Ce destin crud, chiar la o zi dupa ce AUGUSTA isi sarbatorea ziua de nastere, VALERIU avea sa faca din AUGUSTA o vaduva la doar 34 de ani.

Au fost vremuri de tristete si deznadejde pentru AUGUSTA. Familia ei, familia largita, fostele sotii si copiii lui VALERIU i-au stat alaturi. Dar AUGUSTA nu s-a putut impaca cu moartea sotului. Merge mai departe dar stie ca la un moment dat isi va reintalni sotul. Poate intr-o alta dimensiune, asa spune AUGUSTA.

Sederea in SPANIA se terminase, AUGUSTA nu mai putea ramane in tara care i-a fost camin 7 ani. Erau prea multe amintiri si durere. In 2010 AUGUSTA revenea in ROMANIA. S-a gandit ca munca si implicarea in proiecte profesionale ii va mai sterge din durere.

A regasit tara natala schimbata. Traficul i s-a parut infiorator. Oamenii i-a vazut nervosi , impulsivi. Si chiar agresivi. A gasit puterea sa dea interviuri despre povestea ei de viata, despre dragostea ei, despre ce a insemnat marele LAZATOB pentru ea. OMUL, PROFESIONISTUL si SOTUL.

augusta lazarov biografie blog vedete
A vorbit despre GENIALII o emisiune pe care o considera un proiect de suflet. Acum crede ca nu mai este tanara care parasea ROMANIA in 2003. S-a schimbat, a devenit mai puternica, mai experimentata. Inima nu o mai lasa sa scrie poezii. Dar si-a pastrat simtul umorului.

A acceptata sa devina directoarea departamentului divertisment de la ANTENA1. Incearca sai puna in  valoare tot ce a invatat, toate cunostiintele acumulate de la cel care i-a fost sot si mentor. Vrea sa aduca in prim plan  umorul de calitate, cel atat de diferit de "caterinca" romaneasca, un umor viu si curat lipsit de vulgaritate. A avut bucuria de a primi pentru VALERIU un premiu acordat post-mortem, un PREMIU DE EXCELENTA PENTRU INTREAGA CARIERA.

A adus in ROMANIA telenovele de calitate, producatori si vedete din SPANIA. A jucat alaturi de GABRIEL CORRADO in " NARCISA SALBATICA".  Zilele trecute a  participat la o seara petrecuta alaturi de colegi si de ENRIQUE IGLESIAS. FAMILIA IGLESIAS, s-a numarat printre prietenii apropriati ai AUGUSTEI si a lui VALERIU in SPANIA.

Pentru AUGUSTA e un nou inceput. Nu are regrete pentru ca le considera inutile atata timp cat ele nu sunt acolo pentru a invata ceva.  Fireste ca si-ar fi dorit un copil cu sotul sau dar n-a fost sa fie. Acum AUGUSTA isi doreste un pic de fericire. Si liniste.

Liniste pe care i-a ofera parintii si familia fratelui ei. Mai ales cei doi nepotei, copii fratelui sau ADRIANT DAVID si ALEXIA TUDORA. Implicarea AUGUSTEI in realizarea si producerea emisiunii BURLACUL i-a adus si nedorite barfe. Unii au spus ca ar fi avut o legatura cu VLADIMIR DRAGHIA. Lumea vorbeste dar AUGUSTA isi vede de drumul ei.

Drum care inseamna profesie, daruire, pasiune. Si s-ar putea ca soarele sa ii zambeasca AUGUSTEI. Este o femeie tanara si frumoasa. Care vrea sa dovedeasca ca destinul crud uneori mai poate fi imblanzit.

AUGUSTA LAZAROV a trait o dragoste speciala. Si chiar daca e dificil trebuie sa mergem mai departe.

Asta face si AUGUSTA.
MAI POTI CITI