Biografia ALEXANDRA DEREVICI, prezentatoarea de la SPORT.RO

ALEXANDRA DEREVICI prezinta stirile sportive la SPORT.RO A ajuns prezentatoare printr-un noroc. A participat la un casting si a castigat. S-a lasat convinsa de colegii ei din echipa de vanzari a postului PRO-TV.

ALEXANDRA DEREVICI WIKI BLOG VEDETE
Bio Alexandra Derevici Sport.ro
A absolvit Facultatea de JURNALISM si spune ca se implica in munca asta.Frumoasa spune ca nu au interesat-o legaturile cu fotbalisti si crede ca un decolteu frumos este doar interfata la continutul stirilor sportive.

De aproape un an, ALEXANDRA DEREVICI   este mandra mamica a unui baietel ALEXANDRU.

E o mare realizare peentru ALEXANDRA si sotul ei MIHAI ANGHEL.

Prezentatoarea a pierdut nu mai putin de trei sarcini dar in final a reusit sa treaca peste aceste evenimente. Nu usor . Pentru ca sarcina sa nu ii mai ofere surprize ALEXANDRA a stat acasa imobilizata la pat.

ALEXANDRA prefera voleiul si handbalul, sporturi pe care le-a si practicat.

Are grija de silueta, face aqua-gym si ca orice femeie  e preocupata de moda. Adora sa poarte fuste in opinia ei "femeile sunt facute sa poarte fuste".

A avut curajul sa sara cu parasuta dar acum nu ar mai repeta gestul.

Alexandra spune ca este o buna colega pentru DAIANA ANGHEL si dezminte orice informatie referitoare la neintelegerile cu DAIANA.

ALEXANDRA DEREVICI o considera pe CORINA CARAGEA un model demn de urmat si crede ca este cea mai frumoasa prezentatoare de stiri sportive.

Familia este cea mai importanta pentru ALEXANDRA. Doar s-a visat mamica cu multi copii. Deocamdata se ocupa de ingrijirea si educatia micului ALEXANDRU.

Fanii stirilor sportive s-au obisnuit cu ALEXANDRA.  O familista care incearca sa evolueze profesional.E greu sa te impui dar ALEXANDRA nu renunta.
MAI POTI CITI