SABINA IOSUB FLOREA HIZO ,pe urmele mamei ANCA FLOREA

SABINA IOSUB  este co-prezentatoarea emisiunii "PREVIZIUNILE ZILEI" pe care o realizeaza in compania lui NIELS SCHNECKER.

De curand SABINA s-a casatorit cu iubitul ei,un coleg din ANTENA 3, oradeanul editor-coordonator la OBSERVATOR, GABRIEL HIZO. SABINA a devenit SABINA HIZO.

A fost o nunta frumoasa la care au participat multi colegi din ANTENA 3,de la producatori, la operatori si realizatori. A fost o bucurie pentru toti sa ii vada in carne si oase pe ALESSANDRA STOICESCU, GABRIELA VRANCEANU FIREA PANDELE,SIMONA GHERGHE, NADINA CAMPEA. Mirii nu stiu cand a trecut timpul dar de trei ani ei fac o echipa .

SABINA IOSUB a avut sansa de a creste intr-o casa unde  se "respira" presa. Mama SABINEI este apreciata jurnalista ANCA FLOREA.

sabina-iosub-biografie-wiki-blog-vedete
Wiki Sabina Iosub
Degeaba i-a explicat, ANCA ca  a fi jurnalist nu este usor. SABINA a absolvit ASE-ul dar nu a stat departe de presa. Si-a facut debutul in radio si apoi a vrut sa vada cum este in televiziune.

Sansa i-a zambit si a fost acceptata sa lucreze la singura televiziune  unde isi dorea sa ajunga, la ANTENA 3.

A fost reporeter de teren si corespondent la Parlament. Vlad PETREANU si ADRIANA PAVA i-au fost mentori. A invatat ca ECHIPA inseamna totul. Si a reusit sa "fure" meserie, pentru ca asta este o meserie unde nimeni nu are timp sa stea  sa iti faca  pe indelete "instructia".

Cand lucrezi intr-o echipa de profesionisti tinzi la randul tau sa devii profesionista. SABINA mai are multe de invatat dar  are modele demne de urmat.  O vedem zilnic la "PREVIZIUNILE ZILEI" alaturi de NILS SCHNECKER. Si cum este proaspat casatorita, SABINA nu mai poate da inapoi,face parte acum din familia ANTENEI 3.

SABINA a invatat de la tatal sau sa isi stabileasca mereu noi stachete de performanta. Iar cand se ridica la inaltimea  standardelor propuse ,sa ridice iar stacheta. In viata ai mereu lucruri noi de invatat.  Si asta si face tanara jurnalista. Si chiar daca a ajuns sa prezinte o emisiune, in suflet se simte reporter. Un om  care cauta azi sa fie mai bun ca ieri.

SABINA CORNELIA HIZO si GABRIEL DAN HIZO sunt o noua familie de jurnalisti. Dovada ca exista iubire si intr-o meserie care iti "fura"energia dar nimeni nu poate abandona atat timp cat meseia asta a devenit ca aerul. O obisnuinta obositoare dar frumoasa.
MAI POTI CITI