OANA MIZIL BIOGRAFIA IUBITA LUI MARIAN VANGHELIE

Scurt Wiki Oana Niculescu Mizil, de la politica la "cancan" monden cu nepoata celebrului Paul Niculescu-Mizil, fost Ministru al Educatiei si Invatamintului (1972 – 1976) si Ministru de Finante (1978 – 1981)

Oana Niculescu-Mizil  (pe numele complet) s-a nascut in Bucuresti, pe 11 august 1975.

Oana este fiica lui Coman Nicolae Stefanescu si a Lidiei Niculescu-Mizil.

Oana Niculescu Mizila absolvit cursurile Liceului I.L. Caragiale din Capitala si a urmat Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale din cadrul Universitatii "Spiru Haret".

oana_niculescu_mizil_biografie_blog_vedete
Wiki Oana Niculescu Mizil 
Oana Niculescu-Mizil a fost – in perioada 2000-2002 - referent in cadrul Administratiei Prezidentiale, Departamentul “Politica Externa” – in activitate directa Orientul Mijlociu, Asia si America Latina.
Incepand din 2003 intemeieaza Atelierul de design vestimentar Deverra. In scurt timp, afacerea s-a dezvoltat cu succes nu doar in Romania ci si in strainatate, realizarii de confectii de lux adaugindu-i-se designul si productia de bijuterii exclusiviste.

In 2004, Oana Niculescu-Mizil paseste in lumea media si intemeiaza alaturi de sotul sau (la acel moment), Jamil Tohme, Monden Media Group.

MMG a scos pe piata doua titluri: Monden si Sale&Pepe – doua reviste glossy, dintre care prima se adreseaza publicului interesat de fashion si high life, iar cea de-a doua, pasionatilor de gastronomie.

In 2005, Oana Niculescu Mizil lanseaza un nou business – Ciocolateria si patiseria Cade, cu produse rafinate, pe specific frantuzesc. Intrata pe piata cu activitate de productie si export, Cade a evoluat rapid, cu infiintarea primului magazin din Bucuresti, urmat de altele in tara. Afacerea Cade s-a dovedit un nou succes rasunator.

Locuitorii din Ferentari o considera pe Oana Mizil o binefacatoare si o numesc "Laleaua Neagra", conform legendei care atesta ca acest nume l-a primit o femeie care i-a ajutat foarte mult pe rromii din zona.

Dupa despartirea de Jamil Tohme presa mondena anunta ca primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie si Oana Mizil urmeaza sa se cunune, iar nas le-ar putea fi Mircea Geoana si sotia sa.

Oana Niculescu Mizil a declarat intr-un interviu pentru revista OK: "... daca Dumnezeu vrea, asa va fi. Las sa curga destinul meu în continuare, pentru ca am un destin frumos, complex si bogat, si cred foarte mult în Sfânta Fecioara si în Dumnezeu, care niciodata nu m-au lasat. Si daca asa va trebui, sa fiu maritata cu Marian Vanghelie, asa va fi".

MAI POTI CITI