NUNTA "lui" EBA cu Bogdan "Syda" Voltaj la Palatul Snagov

Cununia religioasa dintre Elena Basescu  si Bogdan Ionescu va avea loc pe 1 septembrie la o biserica din Bucuresti, urmând ca apoi alaiul tinerilor insuratei sa mearga spre Palatul Snagov, unde se va tine petrecerea.

Fostul ministru al comunicatiilor in Cabinetul lui Mihai Razvan Ungureanu, deputatul PDL de Vrancea Razvan Serban Mustea si sotia sa, Aura Maria Mustea, vor fi parintii spirituali ai mirilor, adica nasii Elenei si a lui Bogdan.

Razvan Serban Mustea este nascut la 8 septembrie 1978 si a fost ales ca deputat în 2008 în Colegiul Uninominal nr 1 Focsani. Este membru al comisiei pentru învatamânt, stiinta, tineret si sport si anul trecut a fost ales în fruntea "juniorilor" de la PDL.

poze palatul snagov nunta eba bogdan syda blog vedete

Voltaj este singura trupa rock care va face atmosfera pentru cei peste 500 de invitati ai mirilor Elena Basescu si Bogdan "Syda" Ionescu, la Palatul Snagov, pe 1 septembrie, restul noptii fiind rezervat în cea mai mare parte cânatretilor de muzica populara, special pentru sufletul socrului mic, Traian Basescu.

Palatul Snagov a fost construit in anii 30 de catre Printul Nicolae si extins in anii 80 de familia Ceausescu.

Palatul Snagov  este un palat cu arhitectura brancoveneasca, mobilat in stil baroc, dupa gustul familiei - inclinat spre lucruri incarcate ornamental.

Atat palatul cat si cladirile anexe gazduiesc, forumuri politice, intruniri ale angajatilor unor multinationale, nunti sau botezuri.
MAI POTI CITI