Moartea subita a jurnalistului VALENTIN DAVIDOIU ,editor coordonator al ANTENELOR

A murit jurnalistul VALENTIN DAVIDOIU. 

VALENTIN ,VALI cum il stiau toti colegii din ANTENA 1 si ANTENA 3.Se ocupa de coordonarea tuturor transmisiilor live,era editor coordonator.
valentin-davidoiu_biografia_mortii

Vestea a venit ca un traznet pentru toata lumea. Valentin Davidoiu era un profesionist, traia pentru aceasta meserie. Era perfectionist si  toata lumea il considera  un erou atunci cand gasea solutii la micile intamplari ,sau probleme tehnice care apareau.

VALENTIN DAVIDOIU era nascut pe 30 decembrie 1979. Nu implinise 33 de ani! Cine isi poate imagina ca moartea vine pe nepregatite? Nepregatiti suntem noi care nu acceptam ca un "umil"infarct te poate conduce  in alta lume.

Un infarct la 33 de ani neimpliniti?  

VALI DAVIDOIU lasa in urma familia dar si colegi si prieteni. Sunt multi care  sigur au avut ce sa invete din experienta sa. profesionala. Am incheiat o saptamana in care prea mult moartea si-a facut simtita "respiratia".

Tot azi a murit si NEIL ARMSTRONG ,primul om care a pasit pe luna. Avea 82 de ani si suferise o operatie de inima in urma cu cateva saptamani. Si orice varsta ai avea tot nu accepti vestea unei morti.Cei care doresc sa isi ia ramas bun de la omul si jurnalistul VALENTIN DAVIDOIU sunt asteptati astazi la biserica CUTITUL DE ARGINT-BARBATESCU NOU.

INMORMANTAREA va avea loc marti, 28 august la cimitirul STRAULESTI.

VALENTIN DAVIDOIU se va intalni in ceruri cu un alt jurnalist plecat dintre noi prea devreme, MILE CARPENISAN.

Si viata merge inainte iar "evenimentele nu se opresc niciodata". Stirile se intampla,numai ca VALI nu va mai coordona nici o transmisie! Dar va ramane in sufletele celor care l-au cunoscut si pretuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.