Laura Nureldin Biografia stiristei plecate de la TVR Info la Antena 3 si Anetna 1

Vezi care este biografia Laura Nureldin (11 octombrie 1979) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Laura Nureldin  (zodia Balanță). Cele mai frumoase poze cu  Laura Nureldin le găsiți pe pagina ei de

Scurt CV Laura Nureldin, noua stirista a Antenei 3, wiki profesional

Laura Nureldin (vârsta 42 de ani) are o experienta în presa de peste 18 ani, lucrând atât în televiziuni de nisa, cat si la posturi TV de tip generalist.
 
De la Realitatea TV la Money Channel si TVR Info, Laura Nureldin a demosntrat ca televiziunea este pentru ea mai mult decat un loc de munca, este viata ei.

UPDATE: Începând din 2 decembrie 2021, la 5 după-amiaza, de luni până vineri, poveștile sunt inima noului Observator. Laura Nureldin și Florin Căruceru vor face echipă pentru o oră de știri despre oameni, în fiecare zi, de luni până vineri, la Antena 1.

Laura a fost implicata in lansarea a doua televiziuni de nisa.


Wiki Laura Nureldin

La un moment cei aproape 9 ani de lucru în redactiile de stiri si-au spus cuvântul, asa ca Laura a schimbat, pentru o vreme, registrul.

Dar cum prima iubire nu se uita niciodata, stirista nu putea sta departe de stiri pentru multa vreme.

TVR Info a fost postul care a convins-o ca e timpul sa revina pe micul ecran.

Iar acum Antena 3 este dupa cum declara: ".. locul care m-a convins ca e nevoie sa merg înainte".

Laura Nureldin si-a facut blog acum 12 ani. Nu ca sa castige bani din el, nici pentru ca se crede vreun "Seneca al timpurilor moderne". Si nici din dorinta de a isi pune viata pe tapet.

Laura si-a facut blog pentru ca s-a saturat de mitocani cu pretentii de domni. De cocote cu condicuta, care se dau femei de cariera. 

S-a saturat de copii care deschid ochii pe lume în câte un tomberon, de câini alungati cu picioare în coaste de oameni mai putin destepti decat ei.

Laura Nureldin este absolventa de Psihologie si intr-un alt interviu ne-a placut sa gasim urmatoarea declaratie: "Respect de sine inseamna sa te poti iubi; nu intr-un mod egoist, ci, daca iubirea de orice fel poate fi obiectiva, atunci sa te iubesti obiectiv."

Blog Laura Nureldin: lauranureldin.blogspot.ro
MAI POTI CITI