Biografia romancei DONNA LAZARESCU, un model pentru VICTORIA S SECRET care a refuzat sa pozeze in Playboy

Donna Lazarescu s-a nascut la LOGOJ la 4 iunie 1990 dar soarta a vrut sa traiasca in America. Loteria vizelor a schimbat destinul copilei DONNA LAZARESCU devenita acum un model apreciat  de americani.

donna lazarescu biografie facebook blog vedete
Donna a parasit Romania cand avea doar 8 ani iar in prezent locuieste in California. S-a adaptat mai greu a luptat si nu a renuntat la visele ei. Si asta isi doreste si acum. Sa aiba succes pentru ca este de abia la inceput de drum. DONNA LAZARESCU are masuri perfecte 90-60-90. Chiar daca nu are inaltimea unui fotomodel, naturaletea, prospetimea  si dulceata chipului cu bucle blonde i-a cucerit pe americani.

Americanilor nu le-a fost usor sa se convinga de faptul ca DONNA este naturala si nu are nicio operatie estetica. Pentru ei este ceva rar. Asa ca DONNA a postat un film de prezentare care s-a bucurat de succes in lumea internetului. DONNA si-a dorit din copilarie sa devina model. Nu s-a lasat descurajata de micile infrangeri. Doar vine din Romania.

Se bucura ca a reusit sa pozeze pentru VICTORIA S SECRET, ceea ce i se pare culmea succesului  de pina acum. Este impresionat ca la numai 22 de ani, DONNA a avut curajul de a declina oferta celor de la revista cu iepuras.

Wiki Donna Lazarescu via FaceBook
Isi doreste sa incerce si actoria . Nu se sperie de munca. Stie ca doar tenacitatea ii va spori succesul. DONNA LAZARESCU a fost protagonista din videoclipul celui mai popular cantaret afghan  FARDEEN HAQMAL.

DONNA A fost imaginea unor companii VOLKSWAGEN, ROCKSTARENERGY. A defilat pentru cateva case de moda iar KABOOM au denumit-o  o adevarata bomba cu reale sanse de succes. DONNA spune ca a fost autodidacta iar viata pe meleaguri americane a invatat-o sa fie generoasa.

De aceea DONNA vrea sa fie o sursa de inspiratie pentru oameni. DONNA crede ca in viata trebuie sa iti urmezi visele oricat de nebunesti si irealizabile par.

DONNA este o fata sensibila. Are un iepuras alb,iubeste culoarea galben care ii da energie. E pasionata de inot, snowboard, calatorii si biologie. Mancarea ei favorita este sushi. Este convinsa ca moda si modellingul vor face parte din viata ei mult timp de acum incolo.

Doreste sa fie apreciata pentru ceea ce este, pentru realizarile ei. DONNA LAZARESCU este o romanca care face pasi spre o cariera de succes.Si nu uita de ROMANIA. De aceea vine in tara, mai ales la LOGOJ pe plaiurile natale, ori de cate ori ii permite timpul.

DONNA LAZARESCU este dovada ca  poti fi un om de succes atita timp cat iti doresti si faci tot ce poti pentru asta. Cate romance au ajuns la 22 de ani sa pozeze pentru VICTORIA S SECRET?
MAI POTI CITI