Biografia OANA PARASCHIV, de la stiri blonde ale Cronicii Carcotasilor la emisiune cu PEPE

OANA PARASCHIV a devenit blonda de la CRONICA CARCOTASILOR. OANA, nu este doar o fata frumoasa si blonda ,s-a specializat in stiri "blonde". In fapt blonda cu ochi albastri  chiar este pasionata de cercetari britanice  si de cercetatori britanici.

biografie_oana_paraschiv_blog-vedete
Si asta face cu constiinciozitate umor si sarguinta de cand face parte din echipa matinalului de la KISS FM.

Din 2006 OANA se tot specializeaza in stiri,matinale si din septembrie isi va face debutul intr-o emisiune de divertisment alaturi de latin-lover, proaspat latin -father PEPE.

OANA ,nascuta la 29 iunie 1984,in FOCSANI, a terminat LICEUL PEDAGOGIC cu profil engleza. Asa, incepem sa intelegem de ce este atrasa OANA de studiile cercetatorilot britanici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti in 2008.

MISU GAINUSA, SERBAN HUIDU, "DEZBRACATU" au ajutat-o pe blonda sa se integreze in echipa si incet, incet OANA chiar a invatat sa fie "rea". Ironia ei, glumele, lucrurile serioase spuse cu umor fac diminetile vesele  fanilor ascultatori de KISS Fm mai cunoscuti si sub nule de" KISS-OMANI".

OANA a invatat secretul de a fi bine dispusa. O fi de vina trezitul de dimineata? Trebuie sa fie detinatoarea unui secret ,altfel e greu de crezut ca cineva indrageste  sa fie treaza in zori de zi. Dar OANA a reusit!
In 2009 a realizat alaturi de colegii ei "MATINAL SENZATIONAL".

A urmat apoi o alta emisiune matinala "MAI BINE DORMEAM", un matinal  foarte, foarte de dimineata.
Pe lista OANEI au trecut stirile si asa a ajuns sa prezinte un buletin de stiri.

Oanei ii place sa asculte ROCK-FM. Il admira pe HRUBARU si ANDREEA ESCA.

Se pregateste intens pentru debutul in televiziune si crede ca va fi o emisiune de divertisment apreciata de public. Mai ales ca OANA il va avea coleg de prezentare pe cantaretul IONUT NICOLAE PASCU,.adica PEPE.  Si pentru ca OANA si PEPE vor prezenta impreuna emisiunea, publicul astaeapta cu interes sa vada ce si cum.

OANA are mai multa experienta dar si PEPE e obisnuit deja cu scena. Ba mai mult,au fost vremuri cand PEPE prezenta o emisiune pe OTV.

OANA PARASCHIV isi imbogateste cv-ul. Dupa radio, va face si televiziune. Publicul va decide daca o place mai mult pe blonda specialista in stiri" blonde" sau pe blonda care face divertisment. Dar la cat este de ambitioasa s-ar putea sa ne placa in ambele ipostazae.

PRIMA TV ne-a pregatit o surpriza pentru grila de toamna. DIVERTISMENT cu OANA si PEPE. Si nu scandal!
MAI POTI CITI