Biografia IOANA RADUCA sau viata de reporter si "EDITIA DE WEEKEND" De la Antena

IOANA RADUCA stie ce vrea si are un job care vorba stim noi cui "ii ocupa tot timpul".

Viata IOANEI RADUCA este legata de stiri si ea nu isi doreste altceva. Gratie parintilor,fratelui ,bunicilor si sotului,IOANA se simte inconjurata de dragoste si incredere.

E fericita ,implinita ca sotia unui om pe care il declara generos si de caracter.Atat despre viata ei, pentru ca IOANEI ii place sa vorbeasca de munca ei, de asteptari si realizari.

Recunoaste ca viata i-a oferit sansa de a lucra si de a fi remarcata . De multa vreme lucreaza ca reporter al ANTENELOR, atat la ANTENA 1 cat si la ANTENA 3.

ioana-raduca-biografie-blog-vedeteMunca asidua a rasplatit-o cu onoarea de a lucra in cea mai profesionista redactie de stiri . De asta e convinsa IOANA RADUCA. Este COORDONATOR AL SECTIEI SOCIAL din ANTENA.

Realizeaza alaturi de CATALINA PORUMBEL emisiunea "EDITIA DE WEEKEND".
O provocare in plus. Nu e simplu sa realizezi o emisiune la sfarsit de saptamana.

Anul 2006 i-a adus un premiu APTR pentru un material despre soarta copiilor ai caror parinti sunt plecati in strainatate.

Orice jurnalist pasionat de meserie ar pute scrie la un moment dat despre evenimente care te marcheaza, despre destinul unor oameni incercati, despre ce inseamna sa iti dedici viata meseriei de reporter.

Ioana a fost impresionata de acea copila care era crescuta de bunici si tinuta intr-o cusca.

In meseria asta spune ea "la un moment dat devii imun" pentru ca altfel nu ai putea continua. Dar nimic nu se compara cu  mesria de jurnalist. Acea meserie care iti "ofera sansa de a cunoaste oameni deosebiti, oameni de la care ai ce invata in fiecare zi"

Cand iti place ceea ce faci,nu dispui de mult timp liber. Si atunci vezi care dintre prietenii tai iti raman aproape si iti inteleg meseria.

SA MUNCESTI MULT,  SA AFLI LUCRURI INAINTEA ALTORA,SA TE INTALNESTI CU OAMENI SI SITUATII CARE ITI TESTEAZA LIMITELE, ASTA  E VIATA UNUI REPORTER.

IOANEI i-ar placea sa faca un interviu cu  VLADIMIR PUTIN. Si la un moment dat isi doreste timp sa viseze.

O plaja insorita si un copil care sa ii aduca implinirea totala.  Pina atunci, IOANA RADUCA face ce stie cel mai bine, STIRI.

Cine vrea sa vada un reporter tenace sa urmareasca "EDITIA DE WEEKEND" la ANTENA 3.

IOANA RADUCA,un reporter indragostit de basme, muzica , activitatea SMURD, economie. Nu crede ca pina la aceasta varsta a avut parte de dezamagiri. Momentele dificile le-a incuiat si nu a dat acces cuiva la ele.

IOANA RADUCA vrea sa fie cunoscuta prin munca ei. " NU SUNT O PERSOANA PUBLICA, SUNT DOAR UN JURNALIST".
MAI POTI CITI