WIKI VERONICA ALEXANDRA TECARU AKA VERONIKA ex WASSABI

VERONICA ALEXANDRA TECARU este cantareata VERONIKA. Mai cunoscuta  ca VERONIKA de la ex WASSABI. S-a nascut la GALATi la 14 ianuarie 1984.

BIOGRAFIE VERONICA ALEXANDRA TECARU VEDETE BLOG
LARA,. MONA, VERONIKA au format trupa WASSABI iar nas si mentor le-a fost MARIUS MOGA. Din 2006 si pina in 2009 fetele au incercat sa isi croiasca un drum.  In 2007 aveau multe melodii cu succes la public si sperau sa cante la EUROVISION. Apoi au intervenit neintelegeri intre fetele din trupa. Prea multe orgolii prea multa tafna si gata trupa s-a destramat. Fiecare a pornit pe drumul ei si si-a creat o cariera solo. LARA practic a descoperit-o pe VERO cum ii spun prietenii.

VERONIKA a fost la inceput dansatoare. Chiar daca acum ii recunoaste meritele LAREI, mulatra a fost certata cu colega de trupa. Unde sunt fete  acolo gasim si conflicte. Dar fetele au revenit la sentimente mai bune. S-au impacat si acum totul e lapte si miere. Chiar au gasit timp sa ia o cina in oras in amintirea timpurilor trecute.

Pentru mulatra VERONIKA de GALATI concertul de la CLUJ a cantaretei BEYONCE a insemnat  revenirea. Incurajarile lui BEYONCE i-au dat incredere. VERO dansa in primul rand si canta ceea ce a facut-o pe diva americana sa ii adreseze un "YOU ARE COOL GIRL"! Zis si facut.  Veronika a inceput sa viseze la o cariera in muzica.


A umblat putin la look si si-a incretit parul ,si-a calcat peste inima si a fost la shopping pentru a-si achizitiona cateva rochii. A obtinut imaginea  extrem de bine copiata de BEYONCE. Si daca toti prietenii i-au spus ca arata ca BEYONCE ,VERONIKA a inceput sa isi intre in rol. Numai la capitolul voce mai are de lucrat.

WIKI VERONICA ALEXANDRA TECARU VEDETE BLOG
A inceput o colaborare cu JULIAN M si asa a prins viata piesa "SUPERSTAR" care i-a adus o raza de soare. Asa a si fost gandita melodia. Vorbeste de dragoste, bunatate, veselie, frumusete. Colaborarea a fost de bun augur. Apoi, VERONIKA a facut un cover dupa piesa ETTEI JAMES "AT LAST". Publicul i-a adus laude. Alta colaborare de-a VERONIKAI  cu DANIEL LAZAR a insemnat "ENDLESS LOVE".

VERONIKA poarta rochii foarte rar. II place sa se imbrace sport si este dependenta de I-POD fara de care nu iese din casa. Asa o fi,probabil cand merge sa duca gunoiul nu se desparte de i-POD.

In viata sentimentala mulatrei ii merge bine. Are acelasi prieten de cinci ani. Intrebata cand se marita, VERO a spus ca nu stie. Adica i-a dat de inteles prietenului sa se gandeasca macar la un inel de logodna.

Veronika are o sora stabilita in ITALIA. Din cand in cand isi ia cate o vacanta si atunci isi vede familia. De orasul natal GALATI ii este dor tot timpul. Si spera sa ajunga mai des dar asta se intampla cand isi face timp printre concerte.

Asteptam noi melodii de-ale VERONIKAI mai ales acum ca si-a facut curaj sa isi scoata vocea la rampa. HAI VERO, go , go! Trebuie sa muncesti ca sa ajungi macar la degetul cel mic al lui BEYONCE. Nu e destul sa ai un fizic asemanator cu al preferatei tale. VOCEA RAMANE BAZA!
MAI POTI CITI