WIKI NATASHA POLY aka NATALYA SERGEYEVNA POLEVHCHIKOVA

NATASHA POLY este un top model international recunoscut si apreciat. S-a nascut la PERM in Rusia la 12 iulie 1985.

NATASHA POLY BIOGRAFIE VEDETE BLOG
A castigat un concurs de frumusete apoi si-a facut debutul in lumea modei intr-o defilare pentru UNGARO in 2004. In acelasi an a avut 54 de prezentari. Apoi a cucerit orasele lumii MILANO, PARIS, NEW YORK.

NATASHA pe numele ei NATALYA SERGEYEVNA POLEVHIKOVA  este stabilita in NEW YORK si anul trecut s-a casatorit cu un om de afaceri din OLANDA PETER BAKKER. Dimensiunile ei sunt 83-58-86 si 1,78cm inaltime.


A avut prezentari pentru GUCCI, LANVIN, FENDI, DSQNARED 2,SONIA RYHIEL, NINA RICCI, MISSOURI, NINE WEST, JIMMY CHO, JOOPI, SHIATZY CHEN. Rusoaica este fericita ca poate imbina viata de familie si profesia. Se gandeste de pe acum la un copil si stie cu siguranta ca va fi o mamica excesiv de grijulie.

Duce dorul taramurilor natale, a anotimpului alb a oamenilor. Asculta cu placere muzica ruseasca. Ii place drama si poate mai tarziu se va gandi si la o cariera in actorie. I-ar fi placut sa traiasca in RUSIA secolului al 18-lea. Erau vremuri cand se scriau carti care aveau sa ramana in istorie.

NATASHA este ambasador L OREAL. In ciuda programului incarcat are timp si de vacante. Fanii ei ii scriu pe blog si vor sa stie tot ce face. Rusoaica este un model atipic. 


Are o melancolie ce se imbina cu dorinta de cunoastere. Si nu e preocupata doar de haine. Deseignerii o apreciaza pentru punctualiatae si seriozitate. Intr-un cuvant, toata lumea o iubeste pe NATASHA.

A pozat pentru VOGUE si toata lumea a comentat. cum PHOTO SHOPUL a "lasat-o" fara un brat. Ceea ce a dat nastere comentariilor.

Este sau nu gresala?

Oricum ar fi ,coperta demonstreaza ca NATASHA este o frumusete ce nu te poate lasa indiferent.
MAI POTI CITI