VICTOR CIUTACU BIOGRAFIE - CV-ul VEDETEI CU VORBE GRELE

Scurt CV VICTOR CIUTACU

Data nasterii: 15 mai 1970
Zodie: Taur
Locul nasterii: Sinaia, Romania
Culoarea ochilor: Caprui inchis
Culoarea parului: Saten
Stare civila: Casatorit

biografie victor ciutacu wiki blog vedete

Sotie: Mariana Ciutacu
Copii: Un baiat Vlad
Ocupatie: Jurnalist
Studii: Universitatea Politehnica Bucuresti
Blog: www.ciutacu.ro
FaceBook: www.facebook.com/VorbeGrele

Victor Ciutacu este jurnalistul care este mandru de originea sa evreiasca. Pentru ca da, Victor Ciutacu este evreu.

Ciutacu este redactor sef la cotidianul Jurnalul National si moderatorul emisiunii Vorbe Grele, transmisa de postul de televiziune de Antena 3 vineri seara.

În anul 1989 Victor Ciutacu se muta la Bucuresti si se înscrie la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Chiar daca formatia sa este inginereasca, Ciutacu alege sa isi orienteze CV-ul spre jurnalism.

Astfel intre 1993-1995 este jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995 lucreaza în cadrul departamentului politic al ziarului Curierul National.

Victor Ciutacu a lucrat si la ziarul Adevarul si de asemenea a fost consilier la APAPS si consilier al Ministrului Economiei, conservatorul Codrut Seres.

Urmeaza apoi sa intre in echipa redactionala a ziarului Jurnalul National si sa inceapa sa realizeze emisiuni TV, mai intai la Antena 2 apoi la Antena 3.

Si acum un pic despre biografia vietii personale a lui Victor Ciutacu.

Mariana Ciutacu si Victor Ciutacu s-au cunoscut in urma cu 17 ani, pe vremea cand erau colegi la  Universitatea Politehnica Bucuresti .

Atunci a inceput frumoasa poveste de dragoste dintre ei, si-au dat seama ca se iubesc si ca sunt facuti unul pentru altul. Incet incet au devenit unul pentru altul centrul unversului, nu s-au certat niciodata, nu au avut dispute.

Mariana Ciutacu si Victor Ciutacu sunt impreuna de foarte multi ani si au tot ceea ce isi doresc, si-au marit familia cu un superb baietel, Vlad, de care sunt foarte mandri amandoi.

Iata ce declara Ciutacu despre Vlad: "... Mai pe româneste, s-a prins ca nu e misto sa fii copil de vedeta. Ba­iatul meu a devenit extrem de matur. Traieste într-o casa în care merg televizoarele continuu. Trece, aude, cunoaste lume mergând alaturi de parintii lui. Si ma pune în dificultate când are câte o constatare îngrozitor de legitima..."
MAI POTI CITI