MUGUR CIUVICA BIOGRAFIE - WIKI DOCTORUL DIN GRUPUL DE INVESTIGATII POLITICE

MUGUR CIUVICA CV PE SCURT

Mugur Ciuvica s-a nascut in Bucuresti, in 7 iulie 1960.

Ciuvica a absolvit Colegiul National Sfintul Sava si Facultatea de Pediatrie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti.

Intre 1996 si 2000, Mugur Ciuvica a fost consilier de stat la Presedintia României, directorul de cabinet al Presedintelui României si Secretar General al Presedintiei.

Intre 2001 si 2004, Mugur Ciuvica a fost directorul executiv al Asociatiei pentru Educatie Cetateneasca (ASPEC).

Mugur Ciuvica a fost, din 1991 pina in 2003, membru al Organizatiei Muncitoresti a PNTCD. 

Din 2003 pina in februarie 2005, a fost purtatorul de cuvint al Actiunii Populare.

Din aprilie 2005 este presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP).

mugur ciuvica biografie sotie blog vedete
sursa foto FaceBook
Mugur Ciuvica a devenit un personaj de notorietate publica de o buna bucata de timp. Consilier al presedintelui Emil Constantinescu în perioada 1996-2000, Ciuvica nu s-a facut, atunci, prea mult remarcat. 

Abia dupa ce si-a încheiat acolo job-ul a intrat în atentia opiniei publice cu adevarat. Mai întâi cu Armaghedonul care a stârnit într-atât mânia lui Nastase încât Ciuvica a fost luat pe sus si arestat pret de câteva ore. Momentul i-a adus cu adevarat consacrarea.

În prezent Mugur Ciuvica este un participant constant la emisiunea lui Mihai Gâdea, „Sinteza zilei”.

Mugur Ciuvica este casatorit Catalina, impreuna cu care are o fiica pe nume Ana.

5 comentarii:

 1. Cum iti permiti Mugur Ciuvica sa spui ca suntem "alienati mintali", daca n-am fost la vot? Dar tu cum esti? Esti un misogin, un MITOCAN si mai ales un PUPINCURIST. Revizuieste-ti atitudinea ca nu esti tu cel in masura sa judeci pe altii. Ti-as mai spune ca dupa comportamentul tau, esti clar complexat. Toata vorbele tale, ma duc la concluzia ca ai un mare complex de inferioritate. Una este sa fii foarte vocal si alta este sa fii violent in conversatiile pe care le ai cu ceilalti.Mai cred ca, acest complex de inferioritate iti vine poate din neimplinirea profesionala. Daca tot ai terminat medicina si n-ai profesat sau poate ai fost slab pregatit, te-ai gandit sa fii un "MARE POLITOLOG". Esti total aiurea prin toate afirmatiile facute dar mai grav este ca n-ai CARACTER. SA-TI FIE RUSINE! Scuze, tu nu stii cu ce se mananca rusinea. Pacat pentru varsta pe care o ai, degeaba n-ai invatat nimic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cel putin el e responsabil prin faptul ca-si dezvaluie identitatea si-si asuma tot ce spune, spre deosebire de altii care se ascund in spatele anonimatului.
   Orice votare este ptr. a-ti exprima dorinta pro sau contra, solutia nu este in neprezentare. Asta din urma denota multe lucruri negative.
   CIUVICA

   Ștergere
  2. va urmaresc mereu si ma bucur ca suntem de aceeasi parte a baricadei.nu renuntati la ce faceti.suntem opt mil. de frustrati

   Ștergere
  3. nu ma pricep cu calculatorul de aceea am scris anonim. e mai simplu de intrat.Viorica.

   Ștergere
 2. pai cine e mai complexat decat unul care nu-si dezvaluie identitatea,dar critica,jigneste...stil psl-ist 100%!Domnule Ciuvica,multumesc ca sunteti de partea poporului cu coloana vertebrala,a oamenilor cinstiti,a celor care au muncit si muncesc pentru o bucata de paine!A celor peste 8 milioane care au iesit la vot!

  RăspundețiȘtergere