MARIUCA TEIU aka MEG WI sau Viata ca o aventura din IASI via Japonia si America

Mariuca Tei s-a nascut la Iasi la 17 august 1991. Numele ei este MARIUCA TEIU. Una si aceeasi persoana cu MEG WI pentru ca asa o stie toata lumea. Si-a transformat viata intr-o aventura. Aproape intamplator. Stim doar ca tinerele nascute in Moldova au o sete nemasurata de cunoastere. Isi dubleaza frumusetea fizica cu realizari in domenii care mai de care mai diverse.

mariuca tei meg wi biografie blog vedete
MEG WI nu terminase liceul DIMITRIE CANTEMIR din Iasi cand viata i-a scos oportunitatea de a vedea JAPONIA. Avea doar 17 ani dar nu a ezitat S-a intors acasa cu o experienta de neuitat. Isi face debutul in lumea modei prin participarea la ROMANIAN FASHION WEEK 2007.

MEG WI a stat in Japonia 8 luni si spune ca este indragostita de acest oras unde politetea este la ea acasa. E o placere sa lucrezi aici unde imbini distractia cu  contracte atractive financiar. Nemaivorbind de atentia care ti se acorda, punctualitate si senzatia ca te poti pierde intr-un oras ca un tzunami. Ceea ce  ar  fi prea mult pentru romanca noastra care spune ca ar fi  si de-a dreptul coplesitor sa traiesti zilnic aici. Dar cum Japonia este ca o casa pentru ea,revine cu bucurie si traieste revederea cu emotia cu care revezi un prieten drag.

Ar trebui sa faci parte din grupul de prieteni al MARIUCAI, si atunci ea te-ar uimi cu felul ei de-a fi. Iubeste oamenii ,si a avut posibilitatea prin natura jobului sa cunoasca oameni si oameni. Si nu e usor ca lumea sa te aprecieze ,sa te iubeasca intr-o lume ciudata ca cea a modei.


MEG WI vine din locurile unde s-a nascut marele povestitor ION CREANGA. Si atunci  este de o veselie molipsitoare. Se stramba, se joaca precum un copil. Si spune ca este cea mai dornica fiinta de a primi afectiune . Adora sa isi imbratiseze  prietnii si imparte pupicuri cu generozitate.

wiki meg wi mariuca tei blog vedete
Asa a ajuns sa spuna ca este cea mai pupacioasa fiinta din lumea modei. Isi traieste viata cu bucurie intre avioane, shooting-uri ,prezentari si nu o auzi aproape niciodata ca ar obosi. Debordeaza de energie si trece cu usurinta de la copilul zburdalnic la tanara complexa, sofisticata, la rockerita si tot ce ii mai trece prin cap.
Umorul sau e precum ploaia intr-o zi de vara.

Incearca sa vina in tara cat de des ii permite programul incarcat. Anul acesta si-a gasit mai mult timp. De aceea brandul MARQUISA i-a oferit  posibilitatea sa le fie imaginea colectiei de vara 2012. A filmat pentru cateva videoclipuri a unor trupe romanesti, o trupa de rock din CLUJ si  pentru YELLOW. A colaborat cu VICTORIA 46,HOLD BOLD, SNOBBISH BREAKFAST, ALEX RAICU, STEPHEN PELGER, ALINA PETICAN, THE ONE. Colaborarea cu CHANNEL i-a ramas in suflet ca una din cele mai frumoase experiente.

Dimensiunile lui MEG WI sunt 81-59-87 si 1,77cm inaltime. Designerii straini adora versitalitatea acestei fete capabila sa dea si atitudine si umor hainelor pe care le prezinta. Si nu e deloc artificiala e organizata si dornica sa isi imbunatateasca performantele. Cand vorbim de haine este extrem de pretentioasa. Are un stil al ei de a se imbraca. Cand vrea sa fie lejera si nu are timp sau chef isi"arunca" un pantalon trei sferturi si un tricou, se incalta cu tenisi si nu uita de ochelarii de soare.

DIANA LAZAR  este una din cele mai bune preietene. De aceea MEG WI accepta cu bucurie sa  faca proiecte impreuna. E pacat ca se stiu putine lucruri despre MEG WI. Ar trebui sa se faca o promovare mai atenta a fetelor din ROMANIA care au ajuns  sa aiba succes intr-un domeniu unde putine reusesc sa performeze si sa isi pastreze naturaletea.

MEG WI calatoreste, munceste, face ce ii place. E tanara si se bucura sa aiba succes. Se lupta pentru a-si croi un drum in viata. Departe de tara.