MADALINA BARBU, artizana iubirii,fotomodel de la Botezatu la fiul Andrei iordache

Madalina Barbu are 27 de ani si s-a nascut in Bucuresti la 8 mai 1985. A participat la prima editie a concursului NEXT TOP MODEL dar a iesit pe locul doi, EMMA DUMITRESCU,reusind sa ii sufle primul loc.

Se numeste MADALINA BARBU si este alintata MISS DOROBANTI pentru ca a ajuns patroana de cafenea chiar in cartierul de fite unde  vin  fetele frumoase care nu semneaza condica la un job conventional.

Blonda Madalina Barbu are 1,77 cm inaltime si 57 de kg. Si-a facut debutul in lumea mondena intr-un videoclip al cantaretului MONDY. Ambitiosa dupa propia descriere,vesela ,sociabila,razvratita. A reusit sa ii intre in gratii designerului CATALIN BOTEZATU. Va amintiti scenele de lesin dupa un shooting in frig. BOTEZATU o numea mironosita si plina de fite. Ba chiar ii vorbea urat. Si surpriza a venit dupa ce BOTEZATU a declarat ca o duzina din participantele de la NEXT TOP MODEL au trecut prin patul sau.

Si cine credeti ca era prima din lista lui CATALIN? Normal, blondina  fitoasa. MADALINA a participat la toate defilarile designerului. DEBUTANTA devenise FAVORITA. Si om te faci daca ajungi la inima barbatului perfectionist in toate. SURPRIZA avea sa vina dupa ziua de nastere a designerului. MADALINA s-a imprietenit cu ANDREI IORDACHE cel de catre presa a vorbit ca este fiul lui BOTEZATU.madalina barbu biografie wiki blog vedete
Si s-a nascut "marea iubire" intre ANDREI si MADALINA. Apoi au aparut zvonuri cum ca blondina ar fi insarcinata cu ANDREI. CUM O FI SA NU AI DECENTA? Sau in iubire e ca la razboi? Socanta este declaratia lui BOTEZATU care nu a fost deloc uimit de trecerea brusca a modelului din patul sau in al fiului. Siti de ce? 


Iata declaratia lui BOTEZATU " EU SI ANDREI IORDACHE AM IMPARTIT MULTE FEMEI".

Ce mai este de spus? Sa ne amintim de BIANCA DRAGUSANU care a spus ca designerul este un pervers.
Altfel, top model-ul MADALINA a cam intrat la apain ultima vreme. La bratul cui s-a asezat acum? Sa-l fi parasit MADALINA pe ANDREI IORDACHE? Trebuie sa mentionam ca blonda e din cale afara de iertatoare. Si-a iertat iubitul dupa o escapada intr-un club si a inchis ochii atunci cand ANDREI IORDACHE a avut o relatie cu un alt manechin ROXANA ROBOTIN.

MADALINA BARBU e genul de model care  nu a reusit prin performante deosebite in vreun domeniu dar a reusit cu mare arta sa devina un soi de curtezana imbracata in haine de model. Incapatinata a stiut ca intr-o tara ca a noastra e pacat sa nu iti folosesti farmecele pentru a avea un trai lipsit de griji. Fiecare isi face viata asa cum doreste. Dar sa nu amestecam lucrurile. Aceste "calitati" nu fac din MADALINA BARBU un model international.

Noroc cu silicoanele. Asa mai face cate un pictorial in reviste. A pozat in GQ iar DJ VALI BARBULESCU a fost cel care a realizat pozele. In rest MADALINA BARBU spune ca vrea sa devina un fotomodel recunoscut international.  Nu avem nimic impotriva dar de la a vrea la a putea e cale lunga. Pina una alta , MADALINA are si un job cinstit. Isi supravegheaza angajatele la propia cafenea. Doar stiti ce lume "fina" umbla prin DOROBANTI.

Cum ar putea MADALINA BARBU sa aspire la o cariera de model? Am putea vreodata sa o comparam pe ea cu CATRINEL MENGHIA, DIANA DONDOE,MADALINA GHENEA?

MADALINA BARBU, trezeste-te!
MAI POTI CITI