Biografie SIMINA GRIGORIU, romanca care a cucerit BERLINUL

Romanii ar trebui sa fie mandri de succesul acestei tinere dar prea putini au aflat de talentul ei si mai cu seama de realizarile sale in materie de muzica tehno. Se numeste SIMINA GRIGORIU.

S-a nascut in Romania dar a emigrat in Canada cand era un copil. Are cetetenie canadiana,locuieste in TORONTO si de trei ani munceste in BERLIN in GERMANIA. A profesat  in marketing si productie grafica si muzica a fost la inceput un hobby. O pasiune care s-a transformat in meserie.

Si-a facut ucenicia cantand in deschiderea unor concerte cu nume mari, a avut spectacole pe intreg cuprinsul Americii. Este prima femeie DJ apreciata. Acum se poate lauda ca este si producator muzical.

Primul EP s-a numit  MUNKLUS&PONEYTAILS. De unde acesta denumire? MUNKLUS este numele unor ghetute foarte la moda pe care SIMINA le poarta cu drag. PONEYTAILS inseamna pieptanatura coada de cal, tinereasca si haioasa. Asa isi tine legat parul SIMINA intr-o coada de cal si fiindca aceata "reuniune"  i s-a parut ca o repreznta i s-a parut potrivit sa dea acest nume EP-ului ei.SIMINA GRIGORIU WIKI BLOG VEDETE
Muzica SIMINEI este influentata de artisti ca: JOSH WINK,JEFF MILLS, SIMINA s-a indragostit de muzica de club in discotecile din TORONTO. In aceasta vara romanca va incepe un turneu de promovare in toata GERMANIA,turneu numit : GOLDFINGERS TOUR".

Spre sfarsitul anului o asteapta al doilea turneu de promovare. Va participa alaturi de  PK TOUR adica  PAUL KALKBRENNER TOUR. Performantele SIMINEI ii contureaza o cariera care devine din ce in ce mai credibila.

Muza SIMINEI este  JIDDU KRISKNAMOURTI. Carti preferate: SECRETS OF THE MILLIONAIRE MIND, THE CELESTINE PROPHECY. Urmareste cu placere MODERN FAMILY si HOW IT S MADE.Adora calatoriile, e pasionata de arhitectura, danseaza cu bucurie si este interesata de zbor si de avioane.

Are un program incarcat dar traieste cu bucurie si spune ca pastreaza in suflet tara natala pe care o viziteaza cand are mai mult timp liber. Este cocheta si  ii plac accesoriile de lux. SIMINA foloseste atunci cand mixeaza discurile de vinyl si niciodata cd-uri.

A studiat pianul si vioara. Iubeste muzica MARIEI TANASE. Incearca sa introduca muzica romaneasca in ceea ce mixeaza. Stiti ce a spus FRANK ZAPPA despre SIMINA GRIGORIU?

"CHIAR NU SI-A SPUS ULTIMUL CUVANT. CU SIGURANTA VOM MAI AUZI DE SIMINA GRIGORIE. SIMINA GRIGORIE ESTE O EXPERIENTA PE CARE NU TREBUIE SA O RATEZI."

Daca pasii va poarta prin BERLIN mergeti sa o ascultati pe SIMINA! EA ESTE ROMANCA si ne mandrim cu succesele ei.  O asteptam mai des acasa!
MAI POTI CITI