BIOGRAFIE MARA BANICA ZIARISTA VEDETA

Un mic wiki monden despre Mara Banica, ziarista care este în centrul unui scandal de presa dupa ce un fost iubit al ei are de gând sa publice fotografii cu ea dezgolita.

Mara Banica a debutat ca reporter in anul 1994, la TV Soti.

mara banica biografie blog vedete
A renuntat la televiziune pentru o cariera in presa scrisa, unde a fost corespondent special al cotidianului ZIUA, timp de mai multi ani.

In 2002, Mara Banica isi trece in CV revenirea in televiziune, sub conducerea lui Ion Cristoiu, la Realitatea TV. Lucreaza apoi la National TV, corespondent special. In 2007, pleaca la proiectul Kanal D unde ramane pana in 2009, cand cariera sa in stiri se sfarseste.

Mara Banica alege un alt drum si practic este una dintre ziaristele  care au devint cunoscut de marele public peste noapte, in urma unor scandaluri mondene.

Emisiuni gen Un show Pacatos sau Acces Direct o transforma pe jurnalista-corespondent de razboi intr-o vedeta a stirilor mondene de scandal.

Mara este atat injurata cat si apreciata datorita prestatiilor lipsite de inhibitii si a incisivitatii excesive.

Mara Banica a fost acuzata ca isi inventeaza subiectele.

wiki mara banica facebook vedete blog
Un astfel subiect regizat de catre Mara Banica este acela care l-a avut drept protagonist pe travestitul madamme Clarance, care a afirmat ca ar fi avut relatii sexuale cu Eugen Nicolaescu, fost ministru al Sanatatii. Ulterior, travestitul a recunoscut ca a pus in scena intreaga scandalul, la comanda Marei Banica.

Revenind la noul "scandal" cel putin in aparenta cu pozele indecente ale Marei Banica cu care ar fi fost amenintata iata mai intai explicatia vedetei.

Aceasta fotografie va aparea in ziare. Mi se pare corect sa o vedeti aici, prima oara. In fond…nu-i vina mea ca un fost vrea sa castige bani din asta. Mi se pare fair sa arat inaintea lui…”, a scris Mara pe profilul sau de Facebook, via ziarul Libertatea.

Tinand cont insa de precedentele subiecte inventate si regizate, povestea pozelor Marei Banica, nu ar putea cu usurinta face parte din aceasta categorie?
MAI POTI CITI