Biografie DANIEL IONUT IORDAN,"fratele vitreg" folosit de Madalin Ionescu pentru a lovi in rivalii SImona GHERGHE si Catalin MARUTA

Vreme de o saptamana cel ce s-a prezentat senzatia anului,fratele "vitreg"al DIVEI din stada MURESANU din Bucuresti s-a plimbat facand un tur al televiziunilor. Lumea privea "socata" la desfasurarea evenimentelor. CUM? Exista un pretendent la averea familiei ZAVO?

biografie daniel iordan wiki blog vedete
Ce va zice MARIOARA? Cum va reactiona OANA? Si surpriza a venit de indata ce MADALIN IONESCU si-a unit fortele cu consoarta SISCANU si a aratat lumii contractele de "prestari  servicii".
MARIOAREI i-a placut jocul si poate va deveni invitatul de serviciu al lui MADALIN IONESCU la "DREPT LA TINTA".

Ce s-a gandit MADALIN? SA DEA O LECTIE concurentei. A fabricat un subiect  condimentat care nu avea cum sa dea gres. Stiut fiind ca nici acum nua iertat-o pe "mimoza" GHERGHE ca i-a furat "ACCESUL DIRECT". Bun prilej si pentru CRISTINA SISCANU sa dea si ea o replica demna de "lovitura finala". SISCANU a luat atitidine batandu-i obrazul SIMONEI cum ca nu e decat o plagiatoare de subiecte. SIMONA GHERGHE a preluat farsa cu manelistul si prostituata din cosul de subiecte care au facut audienta la emisiunea sotului. Ca vorbea intru apararea prestigiului sotului intelegem dar cata treaba are ea cu televiziunea? Cata experienta?


De la o cariera pe care si-o dorea in televiziune a  ajuns "SUPER CASNICA". Noi stim ca a preluat titlul de mama  vitrega "buna" si se ocupa de educatia copiilor lui MADALIN. Cui ii era dor de "marea stea" a divertismentului? Noroc ca atat MARUTA cat si GHERGHE au incheiat sezoanele  ca altfel am fi asistat la un razboi al farselor. CINE e mai tare in farse?

DAR CINE ESTE" FRATELE" OANEI? Si de ce a acceptat sa joace acest rol? In primul rand aveam sa aflam ca pentru el chiar a fost un rol din moment ce este un actor cu diploma. Se numeste DANIEL IONUT IORDAN si este actor freelancer.

S-a nascut la 28 noiembrie 1976 si a absolvit UNATC BUCURESTI la clasa profesoruluiION COJAR.
Are1,88cm inaltime,par blond si ochi albastri. Daniel are un CV profesional interesant. Are experienta in teatru,film si televiziune. A jucat si intr-un documentar german DIE DEUTCHEN in 2006 si 2007. Nu este casatorit si  si-a "ascuns" bine iubitele. E pasionat de meseria de actor.

Nu ii place sa fie angajatul unui singur teatru de aceea are colaborari cu TEATRUL DE COMEDIE, ARTCUB, TEATRUL NATIONAL BUCURESTI, TEATRUL NATIONAL CRAIOVA.

ACTIVITATE TEATRALA DANIEL IONUT IORDAN

1995-1997- DANAIADELE- regia SILVIU PURCARETE
2001-2002- BIROUL DE INFORMATII ETRNE- TEATRUL NATIONAL I.L. CARAGIALE
2002-2003- REVELION LA TERTZO MONDO
2004-2005-AVIONUL ALBASTRU SI CUTIA DE CONSERVE-ARTCUB

FILMOGRAFIE DANIEL IONUT IORDAN

SANGE TANAR,MUNTI SI BRAZI-2011

IUBIRE CU PUMNUL-2006

LACRIMI DE IUBIRE-2005

AMEN-2002- A lucrat ca tehnician

FAIMOSUL PAPARAZZO-1998

GAME OVER-2008

FETELE MARINARULUI-2009

Obsevam ca DANIEL IORDAN ar putea lesne sa ii dea lectii de actorie "surioarei" absolventa al FACULTATII DE DREPT. Ce a obtinut DANIEL jucand rolul fratelui vitreg intr-o emisiune de televiziune?
Poate dorea ca lumea sa vina sa il vada cu adevarat jucand in piese de teatru reale. Am vazut ca este talentat daca a putut sa joace atat de veridic un rol in fata celor doua  femei recunoscute ca "maestre ale scandalurilor

Om bun DANIEL l-a ajutat si pe MADALIN IONESCU sa isi pedepseasca rivalii. SA vada tot romanul ce falsi sun cei de la, ANTENA1, PRO-TV. Mai degraba talentul actorului i-a fost de ajutor. A da, uitasem ca MADALIN viseaza la audientele din trecut. Asteptam sa vedem cum se va desfasura  razboiul din toamna cand rivalii vor incepe grila de toamna.

Uneori si farsele sunt bune la ceva. Asa descoperim un actor pe care nu il cunosteam. Si ne mai aducem aminte ca exista viata si in afara emisiunilor de can -can. Si de ce nu ne-a spus MADALIN cam cat a costat farsa menita sa dea in cap adversarilor?

A fost un contract avantajos si pentru DANIEL IONUT IORDAN?
MAI POTI CITI