Biografia LIVIU TEODORESCU cel care a pus "PARIU CU VIATA"-De la muzica la actorie

LIVIU TEODORESCU simte cum "VOCEA ROMANIEI" i-a schimbat viata. A ajuns in semifinalele concursului. A facut parte din echipa lui MARIUS MOGA.

liviu teodorescu la la band biografie blog vedete
Liviu Teodorescu Biografie muzicala
Tatal l-a motivat sa faca muzica si e mandru de colectia de discuri de vinil adunata de-a lungul timpului de parintele  pasionat de muzica. Daca vrei sa stii in ce stare de spirit este LIVIU intraba-l ce melodii asculta. LIVIU are melodii care ii dau bucurie, tristete, incredere si forta. Concursul VOCEA ROMANIEI l-a facut mai increzator pentru ca  increderea era un punct mai slab. Si cand simte ca e pe cale sa-si piarda increderea LIVIU asculta "TOT MAI SUS", melodia lui MOGA.

E fericit LIVIU ca a reusit sa intre sub aripa ocrotitoare a lui DE MOGA Asa a filmat primul sau videoclip la piesa ELECTRIC SYMPHONY piesa cantata in duet cu MOGA, LUK ONE. In prezent lucreaza la proiecte muzicale cu MOGA dar si-a facut timp sa debuteze ca actor.


LIVIU TEODORESCU este cel mai nou membru al trupei LA LA BAND si din toamna isi va juca propriul rol in serialul "PARIU CU VIATA". Va ajunge la COLEGIUL DE ARTE unde va face parte din trupa nebuna si cine stie ce surprize ne pregateste.

De curand si-a serbat ziua de nastere si a sarbatorit cu noii lui prieteni. VOCEA sa i-a incantat pe toti si  se mai poate lauda cu un succes. Din 2011, LIVIU TEODORESCU este student al CONSERVATORULUI DE MUZICA din BUCURESTI-sectia  COMPOZITIE, muzica usoara. LIVIU TEODORESCU s-a nascut la BUCURESTI la 12 iulie 1992.

In 2006 , LIVIU participa la EUROVISION-ul COPIILOR. A facut parte alaturi de ALINA ERAMIA din grupul "NUMAI CU ACORDUL MINORILOR. Crede ca perseverenta, dorinta de perfectionare il caracterizeaza si il vor ajuta sa isi construiasca cariera muzicala la care a visat din copilarie .

Nu ar miza numai pe imagine, si incearca "sa fure": cat mai mult de la MOGA pe care il admira pentru abnegatie si complexitate. Se simte influentat de muzica celor de la COLDPLAY, JAMES MORRISON, MICHAEL BUBLE, ADELE,BRUNO MARS,RED HOT CHILLI PEPPERS.

Daca auziti melodia WONDERFUL LIFE a lui MORRISON din castile lui LIVIU sa stiti ca se simte fericit. Pentru o stare in care e indispus, are pregatita melodia DON T FORGET ME. Orice face muzica il inconjoara. Si muzica e viata lui.

DACA VA AJUNGE "TOT MAI SUS" viseaza la un posibil duet cu ADELE si BRUNO MARS.
Pina atunci LIVIU va concerta cu LA LA BAND. Iar din toamna il vedem in PARIU CU VIATA.
E o vara colorata pentru LIVIU TEODORESCU. Fanele abia il asteapta!
MAI POTI CITI