Biografia jurnalistului CATALIN STRIBLEA de la VASLUI la LONDRA si BUCURESTI plus AMAZON

CATALIN STRIBLEA este un jurnalist important de la RTV. Drumul nu i-a fost usor dar el este dispus sa explice tinerilor care vor sa paseasca in presa ca exista o singura reteta a succesului. Determinare, vointa, rabdare. Pentru el a functionat.

catalina striblea cv biografie blog vedete
A plecat din VASLUI si a ajuns barbat la Bucuresti.

A trecut printr-un post local care se numea  Radio UNISON. A trecut la nivelul urmator cand a activat vreme de cativa ani la radioul public din IASI.

A ajuns sa ocupe si functia de redactor sef. Viata la Bucuresti nu s-a dovedit usoara.

A acceptat sa o ia de jos de la facut cafele, la cumparaturi si la alergat pe teren.

Sansa maturitatii dupa ce a trecut pe la REALITATEA lui PRIGOANA s-a numit BBC.

Oricine isi doreste sa ajunga intr-o redactie internationala. Asa a avut sansa sa caaltoreasca sa viziteze si sa transmita din jungla amazoniana si sa vada BRAZILIA. O perioada a stat si la LONDRA apoi cand s-au inchis usile a plecat.

A ajuns la REALITATEA TV si nu a mai plecat, desi cand REALITATEA s-a impartit in doua, a ales sa ramana alaturi de patronul SEBASTIAN GHITA refuzandu-l pe ELAN SCHWARTZENBERGER.

Nu mai era un "baiat destept", se maturizase si ajunsese barbat. I s-a acordat incredere si el nu a inselat asteptarile.

A dus emisiunea "ULTIMA ORA" la cote de audienta mari si asta intr-un timp scurt in jumatate de an.  Acum face echipa cu jurnalista CORINA DRAGOTESCU. Sintetizeaza evenimentele si iau atitudine la "SINTEZA ZILEI".

Pare un om bland dar si cand se enerveaza nu ezita sa arunce cu vorbele. Nu a avut vreo jena in a-si face un invitata mincinos. Este ambitios. Si spune "Acum se va vedea daca noi facem brabdul sau brandul ne face pe noi."

wiki catalin striblea rtv vedete blog
La un moment dat mama jurnalistului MAGDALINA SRIBLEA a fost acuzata de afaceri necurate cu fonduri nerambursabile,afaceri cu fonduri SAPARD in tandem cu primarul comunei  STARULESTI. Atunci  carcotasii au vorbit de deontologie.

Sotia jurnalistului se numeste ALINA TONIGARU si este consilier juridic . Lumea spune ca doamna a primit in dar o masina  in valoare de 30 000 de euro. Asta este nu toti jurnalistii sunt perfecti. Catalin si sotia sa ALINA au impreuna un baiat de patru ani.

Pentru baiatul tatii, CATALIN a achizitionat o casa de vacanta  la BUGLEA DE JOS in apropiere de CAMPULUNG. Vecinii l-au primit cu drag si curiozitatate. Doar unul e jurnalist la Bucuresti. Aerul curat de aici este recunoscut celor care vor sa se relaxeze departe de tumultul capitalei.

Lui CATALIN ii place muzica veche si cand gaseste putin timp liber se uita cu placere si la filme. Jurnalistului i-au trebuit 20 de ani ca sa ajunga in varful piramidei succesului. Ceea ce stie cu certitudine este faptul ca in aceasta meserie e ca in sport.  Cand ai ajuns in varf pregatesti urmatoarea expeditie. Care cere pasiune, migala, efort si multa rabdare.

Daca va renunta la televiziune CATALIN SRTIBLEA si-ar gasi un job in managmentul sportiv. Sa simta asa cum ii place sa spuna terenul si gustul victoriei. Si al infrangerii. Pentru ca mai apoi sa o ia de la zero.
MAI POTI CITI