Alexandra Popescu Realitatea TV iubita lui Lucian Becali

Biografia amoroasa a Alexandrei Popescu, prezentatoarea stirilor sportive de la Realitatea TV se pare ca se invarte in jurul unui Casanova de Dambovita. 

Si anume Lucian Becali.

Nepotul lui Gigi Becali se pare ca s-a reîndragostit de Alexandra Popescu, când a vazut-o pe aceasta la televizor, prezentând stirile din sport la Realitatea TV.

Lucian a sunat-o pe noua vedeta a stirilor sportive si s-a împacat cu aceasta dupa o pauza de un an.

Ziarul CANCAN de azi scrie ca Lucian si Alexandra s-au despartit in 2011, din cauza infidelitatii barbatului.

De putin timp însa, de când Alexandra Popescu s-a angajat la televiziune, lui Lucian i s-au reaprins calcâiele dupa aceasta.

Când a vazut-o prezentând stirile sportive de la Realitatea TV, nepotul lui Gigi a sunat-o pe tânara jurnalista si i-a spus acesteia ca vrea s-o vada urgent.

Cei doi s-au întâlnit la mare, la Mamaia, in clubul lui Lucian, si se pare ca s-au împacat.

Dragoste cu nabadai sau "interesul poarta fesul"?

Lucian Becali a trecut de la postura de client fidel al cluburilor de fite la cea de investitor. Dupa ce a inaugurat un club in Miami, Lucian este pe cale sa deschida unul cel putin la fel de luxos si in statiunea Mamaia.

Alaturi de bunul sau prieten Adi Caraiorgu, fost proprietar de club in Constanta, Lucian a investit peste un milion si jumatate de euro in localul care are club de noapte, restaurant, plaja, lounge si piscina.
MAI POTI CITI