Biografia Raffaella Fico, ex iubita fotbalistului Mario Baloteli -Dragoste cu urmari in presa

Raffaella Fico s-a nascut la CERCOLA CAMPANIA in ITALIA la 29 ianuarie 1988. Este model si prezentatoare de televiziune. Acum a reusit sa atraga atentia publicului prin scrisoarea deschisa pe care i-a adresat-o fostului iubit atacantul lui Manchester United, MARIO BALOTELLI.

raffaella fico biografie vedete blog
RAFFAELLA si MARIO au avut o poveste de dragoste timp de un an si jumatate. S-au despartit la sfarsitul lunii aprilie anul acesta. RAFFAELLA a gasit sa il anunte pe fostul iubit ca este tata tocmai printr-o scrisoare deschisa. Este copilul urmasul lui BALLOTTELI?

RAFFAELLA spune ca isi doreste ca fotbalistul sa isi asume paternitatea. Drept raspuns MARIO i-a transmis fostei iubite ca va face acest lucru dupa efectuarea unui test de paternitate. Este bruneta o vanatoare de averi? Se stie ca fotbalistul are o avere estimata la 7,5 milioane de euro. Traieste intr-o vila superba si luxoasa. A mai intrat in gura presei dupa ce s-a aflat ca isi neglijeaza parintii naturali care duc un trai modest.

MARIO nici nu vrea sa auda de parintii naturali care l-au dat spre adoptie unei familii de italieni cand avea doi ani. El le este recunoscator familiei care l-a crescut si de aceea MARIO i-a dedicat golurile de la EURO mamei sale italiene.


Pentru ca a avut o viata grea si a muncit din greu sa ajunga aici ,MARIO se distreaza cum stie mai bine. Presa a vorbit de legatura fotbalistului cu "fete" ce au creat scandaluri si altor nume mari din lumea fotbalului cum ar fi ROONEY.

Chiar infidelitatea lui Mario a stat la  baza despartirii acestuia de RAFFAELLA.  Mario declara ca nu ar avea vreo intentie de casatorie cu RAFFAELLA. De cealalta parte , ex iubita spune ca nu are nevoie de banii acestuia si de a fi in centrul atentiei.

RAFFAELLA FICO are un frate care a sprijinit-o atunci cand bruneta a gasit o modalitate de a intra in centrul atentiei publice ,ba mai mult a starnit si o reactie din partea VATICANULUI. Top modelu-ul a postat un anunt pe net in care isi licita  darul cel mai de pret la acea vreme . Iar fratele sau jura ca RAFFA nu a avut nici o relatie si este practicanta a religiei catolice.

Dar ce sa vezi? Frumoasa bruneta a participat la editia a opta a show-ului BIG BROTHER si apoi  a avut o relatie cu nimeni altul decat CRISTIANO RONALDO. Se spune ca baiatul lui RONALDO ar fi  rodul dragostei fotbalistului cu RAFFAELLA. Asta pina a intrat in vizorul sau frumoasa rusoaica IRINA SHAYK cea care in prezent ii este logodnica.

Sa intelegem ca RAFFAELLA este o vanatoare de averi? Si cea mai simpla modalitatea de a lega un barbat de ea si de a-si asigura un trai linistit ar fi un copil?

raffaella fico mario balotelli wiki vedete blog
In Italia concurenta este mare,doar e taramul femeilor superbe iar fotbalistii au de unde alege. Iar RAFFAELLA nu ar fi singura care ar incerca  sa puna mana pe un barbat bogat folosindu-se doar de caliatatile fizice. Nu stim daca cineva a dat un milion de euro? pentru RAFFA dar nici nu stim daca suma  ar fi fost folosita pentru cumpararea unei case si pentru plata cursurilor de actorie.

Presa asteapta sa vada ce vor face MARIO si RAFFAELLA. Vor gasi o cale de impacare care se va solda cu o nunta sau MARIO va recunoaste  doar copilul si isi va vedea de aventuri si distractiile prin baruri.
Daca RAFFAELLA a vrut mai multa publicitate a obtinut acest lucru. L-a induiosat pe fotbalist scrisoarea deschisa pe care i-a adresat-o fosta lui iubita?

Cel mai mult l-a enervat pe fotbalist faptul ca RAFFAELLA nu l-a anuntat imediat de sarcina iar el a aflat acest lucru prin intermediul altor persoane. Asa ca MARIO a simtit nevoia sa lamureasca lucrurile. A somat-o pe RAFFAELLA sa faca testul de paternitate si apoi va vedea ce hotatrire va lua. Nimic nou sub soare. Doar o barfa si un can can despre relatia vedetei MARIO BALOTELLI cu una dintre aspirantele la titlul de nevasta de fotbalist bogat.

In continuare fotbalistii vor avea relatii de dragoste sau simple aventuri cu prezentatoare de televiziune sau actrite. Asta nu inseamna ca fiecare poveste se termina cu " si  au trait fericiti pina la adanci batraneti". Cert e ca RAFFAELLA FICO e fericita ca e in centrul atentiei. Nu pentru mult timp.

Si atunci va trebui sa gaseasca altceva de iesit la rampa.
MAI POTI CITI